Dünyayı İspanya'ya THY taşıyacak

Dünyayı İspanya'ya THY taşıyacak

Ekonomi Haberleri

Dünya birinciliğini hedefleyen THY, İspanya'nın Bask Bölgesi'nde gerçekleştirilecek Dünya Basketbol Şampiyonası için binlerce yolcuyu Bilbao'ya taşıyacak.

Dünya birinciliğini hedefleyen Türk Hava Yolları (THY), İspanya'nın Bask Bölgesi'nde gerçekleştirilecek Dünya Basketbol Şampiyonası için binlerce yolcuyu Bilbao'ya taşıyacak. Dünyanın önemli kulüplerine sponsor olan, yolcu taşıdığı nokta sayısını her geçen gün artıran THY'nin Bilbao İstasyon Müdürü Serkan Özbüyükyörük, İspanya'da THY'ye çok büyük talep olduğunu belirterek "Bilbao seferlerimize Mayıs 2012'de haftada 4 frekans olarak başladık, 7'ye çıkardık" dedi. Basketbol şampiyonası dolayısıyla seferlerinin şimdiden dolmaya başladığını söyleyen Özbüyükyörük, "Sadece Türkiye'den değil, buraya ulaşmak için tüm dünyadan talepler alıyoruz. Uçaklarımız yüzde 80 oranında dolu. Artan talebi ilave seferlerle karşılayacağız" diye konuştu. Özbüyükyörük, kış dönemi olmasına rağmen doluluk oranlarının yüzde 80'e ulaştığını, her platformda yüksek dolulukla uçtuklarını, her ülkeden iş adamlarının transit seyahatlerinde THY'yi tercih ettiğini dile getirdi. nbsp;
BİLETLER SATILIYOR
THY Bilbao İstasyon Müdürü Serkan Özbüyükyörük (sağ 2.) ve THY çalışanları, Dünya Basketbol Şampiyonası için bilet satışının başladığını, rezervasyonların dolmasını beklediklerini söyledi.

Cemil Yıldız BILBAO

TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...