Trabzonspor'da Malouda krizi büyüyor

Trabzonspor'da Malouda krizi büyüyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da son haftalarda sergilediği futbolla eleşti oklarının hedefi haline gelen Fransız yıldıza büyük tepki var

Pazartesi günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Malouda krizi yaşanıyor. Torku Konyaspor maçında oyundan alınmasına sinirlenerek doğrudan soyunma odasına giden Fransız yıldıza bordo-mavili taraftarların yanı sıra yerel medya da tepki gösterdi. İngilizce başlık kullanan Taka Gazetesi, "Did you come to Trabzon for sleep?" (Trabzon'a yatmaya mı geldin), "Did you notice that you're earing 7.5 M TL per a year" (Yıllık 7.5 milyon TL kazandığının farkında mısın?) sorusunu yöneltti. nbsp;
Onur'la tartıştı mı?
İdmanlardaki isteksiz tavırlarıyla dikkat çeken Fransız yıldızın kaptan Onur ile de tartıştığı ileri sürüldü. Avni Aker'de 4-2 kaybedilen Akhisar maçının ardından gözyaşlarını tutamayan Onur'a, soyunma odasında bağırdığı iddia edilen Malouda, "Ben kariyerim boyunca üst düzey takımlarda oynadım, böyle bir şey görmedim. Sen nasıl kaptansın" dediği, Onur'un da, "Sen bu şehirdeki insanların neler hissettiklerini anlasan böyle konuşmazsın" cevabını verdiği öğrenildi. Öte yandan Malouda'nın tutumundan rahatsız olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fransız yıldızla F.Bahçe maçından sonra özel bir görüşme yapacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...