Robben'den Wenger'e cevap! Ciddiye almıyorum

Robben'den Wenger'e cevap! Ciddiye almıyorum

SPOR Haberleri

Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben, Arsenal ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sonrası kendisini eleştiren Arsene Wenger'e cevap verdi.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı sonrası Bayern Münihli Arjen Robben'i hedef tahtasına oturtmuştu. Fransız menajer, Bayern Münih'in penaltı kazandığı pozisyonda Robben'in kendisini yere attığını savunmuştu. nbsp;Ancak Hollandalı futbolcu Wenger'in eleştirilerini ciddiye almadığını söyledi. Robben, "Wenger kaybettiği maçların ardından böyle açıklamalar yapıyor. Alışıldık bir durum" diye konuştu. Shezni tarafından düşürüldüğünde çok korktuğunu ifade eden Hollandalı futbolcu, aralık ayında oynanan Augsburg maçında benzer bir pozisyon sonucu sakatlandığını ve uzun süre forma giyemediğini de hatırlattı. nbsp;Robben, maçın ardından Arsenal'li futbolcu Bacary Sagna'ya tükürdüğü iddialarıyla da gündeme gelmişti. Ancak deneyimli oyuncu bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. (ntvspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...