Mancini Drogba'ya sarıldı

Mancini Drogba'ya sarıldı

SPOR Haberleri

İtalyan çalıştırıcı, Fildişi Milli Takım formasıyla fileleri sarsan ve büyük moralle İstanbul'a dönen Galatasaray'ın golcüsü ile buzları eritti.

Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde Teknik Direktör Roberto Mancini'den izin alarak Londra'ya giden Didier Drogba'nın bu hareketi Galatasaray'da uzun süre konuşulmuştu. Sarı-kırmızılıların özellikle Umut Bulut ile kaçırdığı net gol pozisyonlarının ardından bu zorlu deplasmanda 2 puan kaybetmesi İtalyan çalıştırıcıyı zor durumda bırakmıştı. Didier Drogba'nın yokluğunu büyük ölçüde hisseden Roberto Mancini, İstanbul'a dönen yıldız oyuncu ile buzları eritti.
Gol sözü verdi
Fildişi Milli Takımı ile Belçika filelerini sarsan ve büyük bir moralle Akhisar Belediyespor karşılaşmasına ilk 11'de çıkacak olan Drogba, hocasıyla yaptığı görüşmede bugünkü karşılaşma öncesinde gol sözü verdi. Sarı-kırmızılı futbolcu, bundan sonra göstereceği performansla da "Sezon sonu ayrılacağı için eskisi gibi canını dişine takmıyor" söylentilerine son noktayı koymayı hedefliyor. Öte yandan Akhisar Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Galatasaray dün Mancini yönetiminde son taktik çalışmasını yaptı. nbsp;
Bahadır nbsp;ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...