Galatasaray Akhisar özet ve golleri - Önemli anların videosu izle

Galatasaray Akhisar özet ve golleri - Önemli anların videosu izle

SPOR Haberleri

Galatasaray Akhisar özet burada. Galatasaray Akhisar Belediye maçı özeti, golleri ve önemli anları videosu haberimizde tıkla izle. GS Akhisar özeti.

Galatasaray Akhisar özeti burada. Gs Akhisar maçı özet ve golleri aşağıdadır. Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı özeti, golleri, sonucu ve önemli anların videosu burada...
##tgvideo##
EN BÜYÜK KOZ ARENA
- Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde takımının iç saha performansına güveniyor. İtalyan teknik adam bu sezon maç kaybetmediği Türk Telekom Arena'da 3 puan alarak zirveye bir adım daha yaklaşma amacında. Lider Fenerbahçe ile arasında 6 puan bulunan Galatasaray'da Akhisar Belediyespor maçı öncesi teknik direktör Roberto Mancini iç saha performanslarına güveniyor. Göreve geldiği günden bu yana Türk Telekom Arena'da 8 maç yapan sarı kırmızılılar 8 galibiyet aldı. Galatasaray bu maçlarda 20 gol atarken kalesinde yalnızca 4 gol gördü.
ANİ ATAKLARA UYARI - Tecrübeli çalıştırıcı, milli takımlardan dönen oyuncuların da katılımıyla gerçekleşen çalışmada özellikle kanat ataklarına dikkat edilmesi gerektiğini anlatıyor. Akhisar Belediyespor'un hızlı hücuma çıkan bir ekip olduğunu belirten Mancini, savunma oyuncularını uyardı. Hücuma çıkarken ani ataklara dikkat edilmesini isteyen İtalyan teknik adam Telles ile de özel olarak ilgilendi.
ORTA SAHAYA HAMİT VE UMUT GÜNDOĞAN ALTERNATİFİ - Orta sahada Selçuk İnan'ın sarı kart cezalısı olması Emre Çolak'ın sakatlığı Ceyhun Gülselam'a forma şansının doğmasına yol açtı. İtalyan teknik adamın üçlü orta sahadan vazgeçmesi beklenmezken, Hamit Altıntop ve Umut Gündoğan da kadroya girmesi muhtemel isimler arasında. Sarı-kırmızılı takımda Felipe Melo ise sarı kart ceza ceza sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görmesi durumunda 25. haftadaki Kardemir Karabükspor maçında görev yapamayacak.
SABRİ Mİ VEYSEL Mİ? - Hakan Balta ve Gökhan Zan'ın iyileşmesiyle defanstaki alternatifleri artan Mancini, Semih-Chedjou ikilisinin son haftalardaki performansından memnun. Sağ bek için henüz kararını vermeyen İtalyan teknik direktör, Sabri ve Veysel arasında tercih yapacak. Forvet hattını Burak, Sneijder ve Drogba'dan oluşturmayı hedefleyen Mancini, hücum oyuncularından özellikle maçın başında baskı yaparak skor avantajını ele geçirmelerini istiyor.
KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL SÜRPRİZLER - Diğer yandan Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir organizasyon yapacak. Arena'da bayan taraftarlara çeşitli sürprizlerin yapılacağı öğrenildi.
PANKARTLAR BURAK YILMAZ'A - Sarı kırmızılı yönetim ayrıca Çaykur Rizespor maçında yüzüne isabet eden Burak Yılmaz'ın ailesini maça davet etti. Galatasaraylı taraftarlar da Akhisar Belediyespor maçında Burak Yılmaz'a pankartlar hazırlayarak başarılı golcüye destek olacak. (ntvspor)
Mancini Drogba'ya sarıldı
Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde Teknik Direktör Roberto Mancini'den izin alarak Londra'ya giden Didier Drogba'nın bu hareketi Galatasaray'da uzun süre konuşulmuştu. Sarı-kırmızılıların özellikle Umut Bulut ile kaçırdığı net gol pozisyonlarının ardından bu zorlu deplasmanda 2 puan kaybetmesi İtalyan çalıştırıcıyı zor durumda bırakmıştı. Didier Drogba'nın yokluğunu büyük ölçüde hisseden Roberto Mancini, İstanbul'a dönen yıldız oyuncu ile buzları eritti.
Gol sözü verdi
Fildişi Milli Takımı ile Belçika filelerini sarsan ve büyük bir moralle Akhisar Belediyespor karşılaşmasına ilk 11'de çıkacak olan Drogba, hocasıyla yaptığı görüşmede bugünkü karşılaşma öncesinde gol sözü verdi. Sarı-kırmızılı futbolcu, bundan sonra göstereceği performansla da "Sezon sonu ayrılacağı için eskisi gibi canını dişine takmıyor" söylentilerine son noktayı koymayı hedefliyor. Öte yandan Akhisar Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Galatasaray dün Mancini yönetiminde son taktik çalışmasını yaptı.
Burak'a çakmak atan yakalandı
Ç.Rizespor-Galatasaray maçının uzatma dakikalarında Burak Yılmaz'ın yüzüne çakmak atan nbsp; taraftar yakalandı. Görüntülerden tespit edilen taraftar 1 yıl sahalardan men cezası alırken, adam yaralamaktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 1996 doğumlu G.O. ifadesinde "Burak'ı hedef almamıştım" dedi.

MAÇTAN DAKİKALAR

İKİNCİ YARI SONA ERDİ.
91. Dakika : Heyecanlı pozisyonun sonucunda Aydınus maçı sonlandıran düdüğünü çaldı.
91. Dakika : HAMİT ALTINTOP UMUT'UN PASIYLA KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALDI. TÜM TRİBÜNLER AYAĞA KALDI 7. GOL İÇİN ANCAK KALECİ EMRAH TOPU UZAKLAŞTIRDI. DEVAM EDEN POZİSYONDA BURAK TOPU AĞLARA GÖNDERMESİNE RAĞMEN ONA PASI VEREN UMUT OFSAYTTA OLDUĞU GEREKÇESİYLE GOL SAYILMADI.
90. Dakika : Maçın sonuna 1 dakika uzatma eklendi.
90. Dakika : Yekta'nın müdahalesiyle Emrah yerde kalıyor.
89. Dakika : SARI KART: Hakan Balta.
87. Dakika : Sağ kanatta Niasse'a Telles faul yaptı. Yapılan ortadan Akhisar korner kazandı. İlk orta başarılı olmadı. Top en son Muslera'da kalıyor.
85. Dakika : Ahmet Cebe'nin sağ kanattan yaptığı vuruş az farkla direği sıyırarak auta çıktı.
84. Dakika : OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: Çıkan oyuncu Felipe Melo, giren oyuncu Koray Günter.
Hamit Altıntop, Spor Toto Süper Lig'de en son 25 Ağustos 2013 tarihinde oynanan ve Galatasaray'ın Bursaspor ilk 1-1 berabere kaldığı maçta forma giymişti. 76. dakikada maçın yıldızı Sneijder'in yerine alkışlarla oyuna giren Altıntop, sakatlığını atlatıp 7 ay sonra forma giyebilmenin mutluluğunu yaşıyor.
82. Dakika : Oumar Niasse'ın vuruşu auta çıktı.
Maçı 1 gol 2 asistle tamamlayan Sneijder, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı ve gol krallığında ilk 10'a girdi.
78. Dakika : SARI KART: Yekta Kurtuluş.
76. Dakika : OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: Çıkan oyuncu Wesley Sneijder, giren oyuncu Hamit Altıntop.
76. Dakika : OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: Çıkan oyuncu Bruno Mezenga, giren oyuncu Ahmet Cebe.
Melo'ya sert müdahalede bulunan Uğur, sarı kart görüyor. Uğur gelecek maçta cezalı.
76. Dakika : SARI KART: Uğur Demirok.
Galatasaray'da aylardır sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Hamit Altıntop, oyuna girmek için hazırlanıyor.
73. Dakika : Melo, Kuate ile ikili mücadelesinde yerde kaldı.
72. Dakika : GOOOOOLLLLLLLL... WESLEY SNEIJDER, MÜKEMMEL OYUNUNU GOLLE SÜSLÜYOR. DEFANSIN ARKASINA KAÇAN BURAK YILMAZ, SOL KANATTAN GELEN SNEIJDER TOPUN GELİŞİNE SOL AYAĞIYLA YERDEN VURDU. TOP EMRAH'IN ALTINDAN AĞLARLA BULUŞTU: 6-1.
Maçın bitmesine 20 dakika kala Galatasaray tribünleri zafer marşları söylemeye başladı.
69. Dakika : OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: Çıkan oyuncu Didier Drogba, giren oyuncu Umut Bulut.
Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu ceza sahasında Bruno Mezenga'dan sektiği için gol kendi kalesine olarak Akhisarlı defans oyuncusuna yazıldı. Golün Bruno'ya yazılmasıyla Burak Yılmaz gol krallığında tek başına kalma şansını atacağı bir sonraki gole bıraktı.
65. Dakika : GOOOOOLLLLLL... GALATASARAY'IN ŞOVU DEVAM EDİYOR. MELO'NUN PASIYLA DROGBA SIFIRA İNDİ. BURAK YILMAZ'IN KAFA VURUŞU AĞLARLA BULUŞTU: 5-1.
Bu maç öncesinde 12 gol ile gol krallığında ikinci sırayı Almeida ile paylaşan Burak Yılmaz, Drogba'nın asistiyle attığı 13. gol ile gol krallığında ilk sırada bulunan Aatıf Chahechoue'yi yakaladı.
61. Dakika : Galatasaraylı oyuncular ceza sahası çevresinde çok şık paslaştı. Eboue topu Ceyhun'un önüne bıraktı. Ceyhun'un sert vuruşu üstten dışarı çıktı.
Galatasaraylı oyuncuların Hakem Aydınus'a büyük itirazları var.
59. Dakika : GOOOOLLLLLL.. AKHİSAR ARENA'DA İLK GOLÜNÜ ATTI. BURAK YILMAZ, UĞUR'LA MÜCADELESİNDE FAUL BEKLEDİ. OYUN DEVAM ETTİ. SAĞ KANATTAN BOMBOŞ HAREKETLENEN MEHMET AKYÜZ, HAKAN BALTA'DAN ŞIK BİR ÇALIMLA SIYRILDI VE TOPU SOL AYAĞIYLA MUSLERA'NIN UZANAMAYACAĞI NOKTAYA YOLLADI: 4-1.
58. Dakika : Sol kanattan atağa çıkan Akhisar, ofsayta yakalandı.
55. Dakika : GOOOOOOLLLLLL.... DIDIER DROGBA, SNEIJDER'İN PASIYLA DEFANSIN ARKASINA SARKTI. KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALAN DROGBA SAĞINDAKİ BURAK'A BIRAKTI. BURAK YILMAZ YERDEN GELEN TOPU ÜST DİREĞİN ALTINA NİŞANLADI: 4-0.
Galatasaray kontratağını kesmek için Yekta'yı çeken Bruno sarı kartla cezalandırıldı.
54. Dakika : SART KART: Bruno Mezenga.
53. Dakika : OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: Çıkan oyuncu Sertan Vardar, giren oyuncu Bahattin Köse.
53. Dakika : OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: Çıkan oyuncu Emin Aladağ, giren oyuncu Wato Kuate.
Yıldız oyuncu Didier Drogba, ligdeki 10. golünü de Akhisar ağlarına atıyor.
50. Dakika : DROGBA KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALDI. YAKIN DİREĞE VURUŞUNU KALECİ EMRAH AYAĞIYLA ÇIKARDI.
48. Dakika : GOOOOOOLLLLL.... YİNE DROGBA. AKHİSAR DEFANSI TOPU KAFAYLA KALECİYE YOLLAMAK İSTEDİ ANCAK CEZA SAHASI ÖNÜNDE BULUNAN DROGBA ARAYA GİRDİ, KALECİDEN SIYRILDI VE TOPU BOŞ AĞLARA BIRAKTI: 3-0.
48. Dakika : Ceza sahasında yaşanan karambolden sonra Galatasaraylı oyuncular penaltı itirazıyla Aydınus'a koştu. Oyun devam ediyor.
47. Dakika : Etkili kornerden sonra top uzaklaştıramadı. Bir korner daha.
47. Dakika : Melo ceza sahasına girdi, Sonko Melo'nun ayağındaki topu kornere vurdu.
46. Dakika : İkinci yarı Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.

İlk yarının en çok koşan oyuncusu Galatasaray orta sahasının defansif yükünü sırtlanan Ceyhun Gülselam oldu. Ceyhun ilk yarıda 6 bin 300 metre mesafe kat etti. Akhisar Belediyespor'da ise sağ kanatta görev alan ancak her iki kanattan da ataklara katılan Sertan Vardar 6 bin metrelik bir performans sergileyerek, takımının en çok koşan oyuncusu olmayı başardı.

İLK YARI SONA ERDİ.
45. Dakika : Sertan ortalıyor, Galatasaraylılar uzaklaştırıyor ve ilk yarının son düdüğünü çalıyor Fırat Aydınus.
45. Dakika : Sneijder ceza sahasına Drogba'ya gönderdi. Kaleci Emrah çıktı ve Akhisar atağını başlattı.
43. Dakika : Üst üste karşılıklı tempolu ataklardan sonra Mehmet Akyüz yerde kaldı. Galatasaraylılar centilmence topu taca vuruyor. Oyun devam ediyor.
40. Dakika : Sağ kanattan yapılan ortaya Niasse'ın vole vurduğu topa Eboue kafasını uzattı. Eboue yerde kaldı. Kısa bir sakatlık geçiren Eboue oyuna devam ediyor.
38. Dakika : Burak Yılmaz'ın ortasına Drogba yetişemedi. İki oyuncu gülerek birbirlerine ellerine kaldırdı.
36. Dakika : Alex Telles'in sağ kanattan yaptığı ortayı Bruno kornere vurdu. Sneijder'in kornerinde ise kaleci Emrah kale sahasında topu kontrol etti.
Bu maça kadar 8 golü bulunan Drogba, Süper Lig'deki 9. golünü kafa vuruşuyla Akhisar ağlarına bıraktı.
33. Dakika : Sneijder topu nefis sakladı. Ortasını Burak arkadaki Melo'ya bıraktı, ancak defans araya girdi.
32. Dakika : Çağdaş'ın etkili ortasını Hakan Balta uzaklaştırdı.
31. Dakika : Muslera topa vurmakta gecikince, vuruşu Mehmet Akyüz'den sekiyor. Galatasaraylılarda kalan top sonrası Mancini, Muslera'ya kızgınlığını elindeki su şişesini yere atak gösterdi.
Alex Telles bu maçta Spor Toto Süper Lig'deki ilk golünü atıyor.
30. Dakika : Drogba topu çok bir hareketle Sneijder'e bıraktı. Sneijder'in ortasını arka direkte Burak göğsüyle iyi kontrol edemedi. Top auta çıkıyor.
29. Dakika : Defansın arkasına hareketlenen Burak, bu sefer ofsayta yakalanmadı ancak rakibine faul yapıyor.
29. Dakika : Çağdaş ceza sahasına uzun bir orta yaptı, Muslera topun hakimi.
28. Dakika : Defansın arkasına hareketlenen Sertan için yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
28. Dakika : Gürey'ın sol kanattan yaptığı ortaya Mehmet Akyüz ceza sahasında kafayı vurdu. Auta çıkan topa iyi vuramadığı için Akyüz kendine kızıyor.
26. Dakika : Ceyhun'un defansın arkasına attığı topta Burak yine ofsayta yakalandı.
24. Dakika : Alex Telles sol kanattan ortalıyor, defans karşıladı. Sol kanada yakın oynayan Sneijder ile sol bek Alex Telles'in uyumu mükemmel bu dakikaya kadar.
22. Dakika : Sertan'ın sağ kanattan ortası Alex Telles'ten sekti. Muslera topu kontrol ediyor.
Maçın ilk 20 dakikasında 2 farkla öne geçen Galatasaray, Mancini döneminde iç sahada yakaladığı başarılı performansı devam ettiriyor. Sneijder ise 2 golde de asist yaparak klasını ortaya koydu.
18. Dakika : GOOOOOOOLLLLLLLL.... SNEIJDER'IN HAKAN BALTA'NIN PASIYLA DEFANSIN ARKASINA SARKTI. CEZA SAHASI SOLUNDA TOPU KONTROL EDEN SNEIJDER İÇERİ HAREKETLENEN TELLES'IN ÖNÜNE NEFİS BIRAKTI. ALEX TELLES TOPA GELİŞİNE ÇOK SERT VURDU: 2-0
17. Dakika : Ceza alanına doğru atılan pasta Burak Yılmaz ofsayta yakalandı. Burak bu sezon attığı 12 gol ile takımının en golcü oyuncusu ünvanını taşıyor.
16. Dakika : Ceyhun'un vuruşu üstten dışarı çıktı.
15. Dakika : Eboue, Sertan'ın müdahalesiyle yerde kaldı.
14. Dakika : Oyun yeniden başladı.
13. Dakika : GOOOOOOOOLLLLLLLL... SNEIJDER'IN KORNERDEN GELEN ORTASINA DROGBA YÜKSELDİ VE KAFAYI VURDU: 1-0.
13. Dakika : SNEIJDER MELO'NUN PASIYLA TOPLA BULUŞTU. ALEX TELLES'İN SOLDAN BİNDİRMESİYLE BOMBOŞ KALAN SNEİJDER'İN PLASE VURUŞUNU KALECİ EMRAH KORNERE ÇELDİ.
10. Dakika : Kaleci Emrah'ın pası Sneijder'de kaldı. Melo'nun pasında topla buluşan Burak, müsait pozisyondaki Drogba'yı görmek yerine orta yapınca atak sona erdi.
9. Dakika : Ceyhun takımını atağa çıkardı ancak Drogba'ya attığı pas taca çıktı.
8. Dakika : Sneijder'in Burak'a doğru defansın arkasına attığı pası Sonko kesti.
7. Dakika : Alex Telles'e doğru gelen pas Mehmet Akyüz tarafından taca çelindi. Galatasaray'ın sol kanattan atağı sürdü.
6. Dakika : İlk kornerden sonuç alamayan Akhisar, ikinci kornerde topu auta vurdu.
5. Dakika : MEHMET AKYÜZ'ÜN SERT VURUŞUNU MUSLERA ZORLUKLA KORNERE ÇELDİ. MUSLERA'DAN ÇOK BAŞARILI BİR KURTARIŞ.
3. Dakika : Galatasaray sol kanattan atağında Alex Telles'in ortasını Çağdaş kornere çeldi.
2. Dakika : Akhisar'ın defansın arkasına attığı top dışarı çıktı.
1. Dakika : Maç Akhisar Belediyespor'un vuruşuyla başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...