'Azıcık şerefiniz varsa o kayıtların tamamını yayınlayın'

'Azıcık şerefiniz varsa o kayıtların tamamını yayınlayın'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'ın çocuklarının da yönetiminde olduğu TÜRGEV Genel Müdürü Salih Koç, internetten servis edilen ses kayıtlarına rest çekti.

Başbakan Erdoğan'ın çocuklarının da yönetiminde olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Genel Müdürü Salih Koç, internetten servis edilen ses kayıtlarına rest çekti. nbsp;Tokat'ta basın toplantısı düzenleyen Koç, Başbakan'ın çocuklarının vakıf yönetim kurulunda olmasını farklı yönlere çekmek isteyenler olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bunlar tamamen art niyetli şeyler. Başbakan çocuğu vakıf adamı olamaz mı, vakıfta hizmet edemez mi? Yasak mı, suç mu? Yetimlere hizmet etmek ne zamandan beri suç oldu? Yasa dışı bir şekilde telefonum dinlenmiş. Kayıtları, telefon numaramı internete koydular. Azıcık şerefiniz, insafınız varsa olduğu gibi yayınlarsınız. Oradan buradan kırpmışlar. Madem yayınladınız, biraz mert olun." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...