Mancini'den çarpıcı itiraf: 'Ben de küfretmiştim'

Mancini'den çarpıcı itiraf: 'Ben de küfretmiştim'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası Mancini, Akhisar'ı 6-1 yendikleri maçın ardından çarpıcı bir itirafta bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Akhisar'ı 6-1 yenerek çok önemli bir sonuç elde ettiklerini söyledi. İtalyan hoca, hakem Fırat Aydınus'un müsabaka içinde Melo'ya küfür ettiği iddiasının sorulması üzerine, "Maça konsantre olmuştum. Bir şey görmedim ve duymadım. Ben de oynarken, benzer bir durum benim ile bir hakem arasında gerçekleşmişti. Karşılıklı birbirimize kötü laf sarf ettik ama orada bitmişti" ifadelerini kullandı.
MANCİNİ'NİN GALİBİYET YORUMU
Akhisar'ın ligin iyi takımlarından biri olduğuna dikkat çeken İtalyan teknik adam, "Maç boyunca çok iyi oynadık. Aslında Akhisar bizim şimdiye kadar karşılaştığımız en iyi takımlardan biri. Eğer golleri erken bulmasaydık bize büyük problemler oluşturabirlerdi ancak neticede çok güzel futbol oynayarak haklı bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı. Roberto Mancini, Çaykur Rizespor deplasmanına götürmediği Didier Drogba'nın da Akhisar karşısında kalitesini gösterdiğini kaydetti.
Drogba'yı dinlendirme amaçlı olarak Rize'ye götürmediğini tekrarlayan sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Drogba da tıpkı diğer oyuncular gibi her çarşamba ve pazar maç oynayamaz. Biraz dinlenmesi gerekir ve geçen hafta kendisini dinlendirdik. Bu hafta takıma döndü ve oynadığı futbolla kendisini gösterdi" dedi. Deneyimli çalıştırıcı, kalan maçları kazanarak yola devam etmek istediklerini sözlerine ekledi. (milliyet)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...