Ersan Gülüm: Mustafa'yla golden önce dua ettik...

Ersan Gülüm: Mustafa'yla  golden önce dua ettik...

SPOR Haberleri

Gecenin adamı Ersan Gülüm, 'Nadir gol atıyorum, golü atar atmaz kaçtım. Sağ ayağım da varmış, çok mutluyum' dedi.

Eskişehir önünde çok kritik bir galibiyet alan Beşiktaş'ta maç sonrası büyük coşku vardı. İlginç açıklamalar havada uçuştu. İşte onlardan bir demet: Ersan Adem Gülüm: Çok pozisyona girdik ama atamadık. Son dakikada Mustafa ile bir araya geldik. Gökhan'ın serbest vuruşundan önce birlikte dua ettik. Golden sonra konuşamadık çünkü ben golü atınca kaçtım zaten. Allah'a şükür kazandık. Sağ ayakla attım, sağ ayağım da varmış. Çok mutluyum... Mustafa Pektemek: Önemli bir galibiyet aldık. Hava, zemin ve rüzgar çok olumsuzdu. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Ersan'ın gol attığı frikik öncesi saate baktım; 88'i gösteriyordu. Ersan'a, 'Atamazsak daha da atamayız' dedim. Allah'a şükür galip geldik... Oğuzhan Özyakup: İlk defa son dakika golüyle maç kazandık. Ersan çok mücadele eden bir futbolcu. %200'üyle oynayan biri, onun gol atması beni çok mutlu etti...


Beşiktaş Errsan Gülüm'le güldü
Üst üste puan kayıpları yaşadığı 2 haftanın ardından Eskişehir karşısına eksik kadrosuyla çıkan Beşiktaş, yağmurun ağırlaştırdığı zemine rağmen hırslı başladı karşılaşmaya. Rüzgâra karşı oynayan Eskişehirspor 14. dakikada Erkan Zengin'in şutuyla maçın ilk tehlikeli pozisyonunu oluştursa da Beşiktaş'ın baskılı oyunu karşısında ileri çıkmakta güçlük çekti. 32. dakikada Oğuzhan'ın pasıyla ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan Töre'nin şutu kalecide kaldı. Kontrollü oyununa devam eden ve Beşiktaş'ın geride bıraktığı boşlukları değerlendirmeye çalışan Eskişehirspor, ilk yarının son dakikalarında savunmadaki düzenini kaybetmeye başladı. Peş peşe pozisyonlar bulan Beşiktaş 42. dakikada Motta'nın şutuyla gole yaklaşsa da Boffin ayaklarıyla topu kurtardı ve ilk devre golsüz sona erdi.
nbsp;Ersan takımı ipten aldı
İlk yarıdaki düzeniyle ikinci yarıya başlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ilk hamlesini 61'de Mustafa Pektemek ve Holosko'yu oyuna alarak yaptı. Jones'u kenara çekerek risk alan ve çift forvet düzenine dönen siyah-beyazlılar bu dakikadan sonra orta saha dinamizmini de kaybetti. Orta sahayı hızlı paslarla geçmeye başlayan Eskişehirspor, cılız şutlarla gol bulmaya çalıştı. Bilic, uzun süredir forma giymeyen Kerim'i Olcay'ın yerine oyuna sokarak son kozunu oynadı. Son vuruşları bir türlü yapamayan Beşiktaş, aradığı golü 90'da buldu. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gökhan Töre, ceza sahasına ortaladı, Ersan önünde bulduğu topu kaleye gönderip Beşiktaş'a 3 puan getiren isim oldu. nbsp;Hüseyin Eroğul


BİLİC SİNİR KÜPÜNE DÖNDÜ

Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic dün sinirliydi. Hırvat hoca maç sonrası, "Oyuncularım özellikle ikinci yarıda inanılmaz oynadı. Bundan sonra da kazanma hırsımızı korumalıyız" derken, Ertuğrul Sağlam'ın 'Penaltımız verilmedi' sitemine, "Bizim de en az on penaltımız verilmedi" karşılığında bulundu. Yayıncı kuruluştan Markus Merk'e Motta'nın pozisyonunu soran ve, 'Temas var ama penaltı için yeterli değil' cevabı üzerine 'Geçen hafta Fener'in penaltısında yapılan yeterliydi ama' tepkisiyle yayını terk eden Bilic basın toplantısında da masaya vurup, "Adil yönetim istiyoruz" diyerek kalkıp gitti.





Bir de bunlar var...


BEŞİKTAŞ
gt; Serdar, "Zemin kötüydü, Bu statta oynamaktan çoğumuz memnun değiliz" dedi gt; Escude ligin ikinci yarısında, ilk defa 18 kişilik kadroya girebildi. gt; İki hafta sonra 3 puanla buluştu.
nbsp;ESKİŞEHİR
gt; 5 haftadır galibiyeti yok gt; 3 aydır deplasmanda kazanamıyor. gt; 3 haftadır gol bulamıyor. gt; Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'a karşı 18. maçta 11. defa yenildi.





Franco atılmalıydı
gt; Eskişehirspor Hocası Ertuğrul Sağlam, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun Beşiktaşlı Franco'ya ikinci yarının başında ikinci sarı kartı göstermeyerek oyunun gidişatına etki ettiğini söylerken, "Franco'nun Lawal'a hareketine faul bile çalmadı; çalsa ikinci sarıyı göstermek zorunda kalacaktı. Son dakika golüyle yenilmek bizi üzdü" sözlerini kullandı.



Savunma ayakta tutuyor
gt; Ligde geride kalan haftalarda Kayseri Erciyespor, Bursaspor, Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarını savunma oyuncularının attığı gollerle kazanan Beşiktaş, Eskişehirspor'u da yine bir defans oyuncusunun attığı golle geçti. Kartal savunma oyuncularının ayağından 6 gol bulup, 15 puan kazanırken son beş maçta da sadece 1 gol (G.Saray) yedi.



Abdullah Yılmaz 5. hakem
gt; gt; Süper Lig'in 17. haftasındaki G.Antep-Bursa maçındaki vasat yönetimi sonrası ligde bir daha maç alamayan hakem Abdullah Yılmaz dünkü karşılaşmada 5. hakem olarak görevlendirildi. Bu arada orta hakem Kamil Abitoğlu, ligin ikinci yarısında 5 Süper Lig maçı yönetirken bunlardan 4'ü üç büyüklerin maçıydı. nbsp;


Tribünler buz kesti
Soğuk ve yağışlı havada oynanan karşılaşmaya, taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Mücadeleyi yaklaşık 10 bin taraftar izledi. Az sayıdaki Eskişehirspor taraftarı da kale arkasından takımlarına destek verdi. Rüzgarın bazı reklam panolarını da uçurduğu gözlendi. nbsp;


nbsp;Ersan Gülüm: Mustafa'yla  golden önce dua ettik...


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...