Avni Aker Stat Müdürü: Stattaki zarar 3-5 bin TL arası

/ Kaynak: AA
Avni Aker Stat Müdürü: Stattaki zarar 3-5 bin TL arası

SPOR Haberleri  / AA

Trabzon-Fenerbahçe maçının oynandığı Avni Aker Stadı'nın Müdürü Emin, "Stadımızda maddi olarak çok küçük zarar var. Fiziksel olarak bir sorun yok" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçının oynandığı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maddi olarak çok küçük zararın bulunduğu bildirildi. Stat Müdürü Hüseyin Emin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, statla ilgili bir sorunun bulunmadığını belirterek, "Sadece kale arkasında bulunan file direklerinin devrilmesi nedeniyle oluşan küçük bir hasar var. O da çok cüzi miktarda maddi zarara neden oldu" dedi. Taraftarların stada zarar verici bir olaya neden olmadığını söyleyen Emin, fiziksel olarak statla ilgili bir sorunlarının bulunmadığını kaydetti. Statta toplam zararın 3-5 bin lira arasında olduğu öğrenildi. nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...