Ajda Pekkan: Bülent Ersoy ile küslük olmaz!

Ajda Pekkan: Bülent Ersoy ile küslük olmaz!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy arasındaki gerginliğe, Pekkan son noktayı koydu: Bülent ile küslük olmaz'

Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy'un arasındaki soğuk savaş 'Bülent ile küslük olmaz' cümlesiyle ısınmaya başladı. Ajda Pekkan, geçtiğimiz akşam eniştesi Gulu Lalvani'nin doğum günü partisindeydi. Pekkan şarkılarıyla geceye renk kattı. Semiramis Pekkan'ın eşi Gulu Lalvani, önceki akşam yeni yaşını Ortaköy Nomads'te kutladı. Lalvani'nin doğum günü kutlamasına çiftin oğulları Zoran Lalvani ve Ajda Pekkan'ın yanı sıra aralarında Ali Koç'un da bulunduğu dostları katıldı. Ajda Pekkan, gecede mini bir konser verdi. Geceden en erken ayrılan isim olan Ali Koç, basının görüntü almasını istemedi. Kutlama sonrası eniştesi Gulu Lalvani ile el ele mekandan çıkan Ajda Pekkan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


'BÜLENT İLE KÜSLÜK OLMAZ'
Yeni albümü için çalıştığını ve stüdyodan çıkmadığını belirten Pekkan, "Benim şarkılarım olmasa insanlar nasıl eğlenecek?" dedi. Pekkan, kavgalı olduğu Bülent Ersoy'un kendisinden övgü dolu sözlerle bahsetmesinin hatırlatılması üzerine "Kendisiyle konuşmadık ama küslük olmaz" dedi. milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...