Kuşadası'nda patlama: 10 yaralı

/ Kaynak: AA
Kuşadası'nda patlama: 10 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kuşadası'nda yol yapım çalışmaları sırasında patlatılan dinamit, 10 kişinin yaralanmasına neden oldu. Belediye Başkanı, "Allah korudu" ifadesini kullandı.

Aydın Kuşadası'nda çevre yolu yapımı sırasında kontrolsüz patlatılan dinamitler 10 kişinin yaralanmasına neden oldu. İddiaya göre, Kuşadası-Selçuk çevre yolundaki yol yapım çalışmaları sırasında yüklenici firma çalışmada çok fazla dinamit kullandı.

Patlatmada kopan kaya parçaları etrafa saçılması nedeniyle araçların, ev ve işyerlerinin camları kırıldı. İtfaiye ve emmiyet binası ile ticaret odası da patlamada hasar gördü. Olayda 2'si polis 10 kişi yaralandı.

Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün yaptığı açıklamada 'ihmal'e işaret etti.

Altungün, "Görevli arkadaşın çok önemli bir ihmalinden dolayı anlamsız üzüntü yaşadık. Allah korudu diyebiliriz. Bu ilk patlama değil daha önce de benzer patlamalar yapıldı. Zaten karayolları bu konuda en tecrübeli müdürlüklerden biri. Bütün bunlar ihaleyi alan ilgili firmanın sorumluluğunda" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...