Okmeydanı'nda itfaiye aracının sürücüsü darp edildi

/ Kaynak: AA
Okmeydanı'nda itfaiye aracının sürücüsü darp edildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Berkin Elvan'ın cenaze töreninde, büyükşehire ait itfaiye aracı tahrip edildi. Kaçan itfaiye görevlisi ise E-5 üzerinde yakalanarak darp edildi.

Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında yaralanan ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için Okmeydanı Cemevi'nde tören düzenlendi. Sloganlar eşliğinde ellerindeki çiçekleri Elvan'ın vurulduğu yere bırakan kalabalık grup, ardından Şişli Camisi'ne doğru yürüyüşe geçti.

Cenaze aracının da yer aldığı kortejin E-5 Karayolu'na taşması nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı. Kortejdekiler, zaman zaman sloganlar atarak yürüyüşlerini sürdürdü ve kortejin başı Şişli'ye ulaştı.

Bu arada, kortejin Şişli Sıracevizler Caddesi'nden Feriköy Mezarlığı'na rahat bir şekilde ulaşabilmesi için Halaskargazi Caddesi, İstanbul Valiliği tarafından trafiğe kapatıldı. nbsp; nbsp;

İTFAİYE ARACININ ŞOFÖRÜNÜ DÖVDÜLER

Öte yandan, kortejin Darülaceze yakınlarından geçişi sırasında kalabalığın arasında kalan bir itfaiye aracına vurmaya başlayan bazı kişiler, aracı bırakıp kaçan itfaiye görevlisini E-5 Karayolu üzerinde yakalayarak darbetti. Araya giren kişiler tarafından bir minibüse bindirilen itfaiye görevlisi, bölgeden uzaklaştırıldı. Bu arada dolduruşa gelen bir grup da Ak Parti'nin seçim ofisine saldırdı.
Okmeydanı'nda itfaiye aracının sürücüsü darp edildi
TOMAYA TUĞLA ATTILAR

Öte yandan Berkin Elvan'ın ölümünü protesto eden gruplar polisle çatıştı. Polis aracı olan TOMA'ya tuğla atan bir grup böyle görüntülendi.
Okmeydanı'nda itfaiye aracının sürücüsü darp edildi

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...