Oğuzhan Özyakup: Derbiyi yine kaybettik ama toparlandık

Oğuzhan Özyakup: Derbiyi yine kaybettik ama toparlandık

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup: Galatasaray ile oynadığımız derbiyi yine kaybettik ama bu kez toparlanmasını bildik

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, "Galatasaray ile oynadığımız derbiyi yine kaybettik ama bu kez toparlanmasını bildik" dedi.
Beşiktaş'ın yetenekli orta saha oyuncusu Özyakup, Çaykur Rizespor maçı için yapılan antrenman sonrası, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. Sözlerine, 15 yaşında hayata gözlerini yuman Berkin Elvan'ın vefatı sebebiyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Oğuzhan, "Berkin Elvan kardeşimizin vefatından büyük bir üzüntü duyduk. Geride kalanlara başsağlığı diliyorum. Allah yardımcıları olsun" diye konuştu. Sezonun ilk yarısında aldıkları Galatasaray yenilgisinin ardından, kalan maçlarda toparlanamadıklarını belirten genç futbolcu, "İkinci yarıda Galatasaray ile oynadığımız derbiyi tekrar kaybettik ama bu kez toparlanmasını bildik. Şimdi daha iyiyiz, takım olarak iyi defans yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Takım içindeki rekabetin oyuncuları pozitif yönde etkilediğini ifade eden siyah-beyazlı oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Maçlara özel olarak da hazırlanıyorum. Salonda bireysel çalışmalar yapıyorum. Rekabet oyuncuları daha iyiye ulaştırır. Oyuncuların rekabet halinde olması takıma artı getirir. Herkes çok hırslı şekilde çalışıyor ve kazanmak istiyor. Takımın durumunu çok iyi görüyorum." Eskişehirspor maçında attıkları son dakika golünün, takım ruhu ve öz güvenine büyük katkıda bulunduğunu da vurgulayan Oğuzhan, şunları kaydetti: "Son dakika golüyle hiç kazanamamıştık. Her dakika gol atabileceğimizi göstermiş olduk. Çaykur Rizespor maçı da zor geçecek. Oraya galibiyet için gideceğiz. İyi bir takım ve güçlü oyunculara sahipler. Rize'den galip dönmek için elimizden geleni yapacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...