Beşiktaş'ta ince hesaplar

Beşiktaş'ta ince hesaplar

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar taraftarının dönüş çilesi yaşadığı Olimpiyat Stadı'nda sezon sonuna kadar yapacakları maçları akşam saatlerinde oynamak istemiyor.

Eskişehirspor galibiyetiyle şampiyonluk yarışında "ben de varım" diyen Beşiktaş'ta ince hesaplar yapılmaya başlandı. Kasımpaşa Kulübü'nün siyah-beyazlılarla yaptığı stat sözleşmesini feshetmesinin ardından maçlarını tekrardan Olimpiyat Stadı'nda oynamaya başlayan Beşiktaş yönetimi, Futbol Federasyonu'nun kapısını çaldı. Siyah-beyazlılar, taraftarının özellikle dönüşte büyük sıkıntı yaşadığı Olimpiyat Stadı'nda sezon sonuna kadar oynayacağı maçların gündüz yapılmasını istedi. Yönetim böylece taraftar desteğini daha fazla arkasında hissetmeyi planlıyor. Yayıncı kuruluşun da sıcak bakması halinde Futbol Federasyonu'nun bu isteği olumlu bulabileceği belirtiliyor.
Brezilya öncesi Almeida'ya imza
Yönetici Erdal Torunoğulları, "Eskişehirspor'u yendik, sanki 10 maç kazanmış gibi olduk. Bu sene adeta deplasman takımı olduk. Dışarıda kazandığımız puanları kendi sahamızda kazanabilseydik, durum çok daha farklı olurdu. Deplasmanlar adeta kendi evimiz gibi. Bu sene sonuna kadar, gündüz maçı oynayamazsak herhalde bu çile böyle devam edecek. Temennimiz kendi stadımızı bir an evvel bitirmek" dedi. Torunoğulları, Almeida ile Dünya Kupası öncesinde sözleşme uzatabileceklerini ifade ederek, Fethiyespor'un genç savunma oyuncusu Birol Parlak'ın Beşiktaş izleme komitesi tarafından takip edildiğini ve Bilic'in istemesi halinde transferin gerçekleşebileceğini vurguladı.
HÜSEYİN?EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...