Son şampiyon Vakıfbank yine finalde!

Son şampiyon Vakıfbank yine finalde!

SPOR Haberleri

Denizbank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi dörtlü finalinde son şampiyon Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra'yı 3-1 yenerek finale yükseldi...

Maça iki takım da çok konsantre başladı. Setin son bölümüne kadar aradaki sayı farkı açılmasa da Eczacıbaşı VitrA, son 19-18 öne geçtikten sonra vites artırdı ve seti 25-19 kazanmayı başardı.

Maçın ikinci seti de, tıpkı ilk setteki gibi büyük bir çekişmeyle başladı. Ancak bu kez Vakıfbak takımı, ikinci teknik molanın ardından sete ağırlığını koydu ve 3-4 sayılık farkın erimesine set sonuna kadar izin vermedi. Bu seti 25-19 kazanan Vakıfbank, maçtaki skoru 1-1 yaptı.
Son şampiyon Vakıfbank yine finalde!
Skora denge geldikten sonra karşılaşmadaki 3. set de inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. Son sayılara kadar dengede giden sette Vakıfbank, Eczacıbaşı VitrA karşısında 22-19 geriden gelerek seti 25-22 kazandı ve maçta 2-1'lik üstünlüğü sağladı.

Bu setin ardından Vakıfbank, 4. sete de büyük bir moralle başladı. İlk teknik molanın ardından Eczacıbaşı VitrA karşısında farkı devamlı açan Vakıfbank takımı, bu seti de 25-17 kazanarak 3-1'lik skorla adını bir kez daha finale yazdırdı...

Son şampiyon Vakıfbank, yarın oynanacak finalde ise Dinamo Kazan-Rabita Bakü mücadelesinin galibi ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...