Ronaldo attı, Amrabat'ı üzüldü

Ronaldo attı, Amrabat'ı üzüldü

SPOR Haberleri

La Liga'da lider Real Madrid ecel terleri döktüğü Malaga deplasmanında 3 puanı Portekizli yıldızı Ronaldo'nun golüyle kaptı.

La Liga'da lider Real Madrid, ateş hattından kurtulmak isteyen Amrabatlı Malaga deplasmanına konuk oldu. Maça istekli ve tempolu başlayan Real Madrid ilk dakikadan itibaren oyunu Malaga yarı alanına yıkmayı başardı. Konuk ekip arzulu futbolunun karşılığını çok geçmeden Portekizli yıldızı Ronaldo ile aldı. nbsp; 23. dakikada sahne alan Ronaldo takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra oyunun temposunu düşüren Real Madrid'e Malaga ters tepki ile karşılık verdi. Özellik Amrabat'ın önderliğinde hakimiyeti eline alan Malaga beraberlik için Real kalesine yüklenmeye başladı.

Real Madrid'de 32. dakikada sakatlanan Karim Benzema yerine Angel Di Maria'ya bıraktı.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Real Madrid soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran ev sahibi Malaga, bütün çabalarına rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı.

Malaga'da Nordin Amrabat'ın başarılı performansını yenilgiye engel olamadı ve karşılaşması 1-0 Real Madrid'in üstünlüğüyle sona erdi.

Bu galibiyetle üst üste 18. maçında da yenilgi yüzü görmeyen lider Real Madrid puanını 70'e çıkarırken alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Malaga ise 29 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...