Penaltı kapışması! Artık yeter...

Penaltı kapışması! Artık yeter...

SPOR Haberleri

Hakem Palabıyık'ın çaldığı ilk penaltı düdüğünün ardından Slaven Bilic ile Uğur Tütüneker tartıştı.

Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşmasında zaman zaman sinirler gerildi. Siyah-beyazlılar hakem Ali Palabıyık'ın verdiği ilk penaltıya büyük tepki gösterdi. Atış yapıldıktan yaklaşık 5 dakika geçmesinin ardından Beşiktaş ve Çaykur Rizespor yedek kulübelerinin hareketlendiği gözlendi. Siyah-beyazlıların çalıştırıcısı Slaven Bilic ile Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker de tartışmaya başladı. Tartışma daha da uzayacaktı ki karşılaşmanın 4. hakemi Ekrem Kan araya girdi ve iki teknik adamı susturdu. Slaven Bilic geçtiğimiz hafta da yayıncı kuruluşun hakem yorumcusu Markus Merk ile tartışma yaşamış ve verdiği röportajı yarıda bırakmıştı. Hırvat çalıştırıcı, özellikle ilk yarıda gergin hareketleriyle de dikkat çekti.



BEŞİKTAŞ'TA MAÇ SONRASI ÖZELLİKLE RİZE'NİN KAZANDIĞI İLK PENALTIYA İSYAN VARDI

ARTIK YETER
Maç sonrası özellikle ilk penaltıdaki kararından dolayı hakemlere büyük tepki vardı. Siyah-beyazlı yönetici Deniz Atalay, "Maçın sonucunu belirleyen yine hakem oldu. Artık yeter diyoruz. Bu sıkıcı bir hal aldı. Hakemlere kademe atlatmak, tecrübe elde ettirmek için Beşiktaş maçları tercih edilmemeli. Aleyhimize verilen penaltı tüm hakem yorumcularından aldığımız bilgilere göre penaltı değil. İkincisi attığımız sayılmayan golün de nizami olduğu söyleniyor. Bu gece son derece sıkıntılıydı. Atamaları yaparken Federasyonun dikkatli olması lazım. Hakemlerin maçları daha dikkatli yönetmesi lazım. Bu konuda biz sakin olmaya çalıştık. Sessiz kalıyoruz ama bu acizliğimizden değil, artık yeter" açıklaması yaptı. Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen de, "Bugün sahada Beşiktaşlı oyuncuların alınterini gördüm. Üretkenliklerini gördüm. Bugün hakemle ilgili soru soruyorsanız, gördüğüm şeyler hakkında konuşabilirim. Penaltı pozisyonu hakkında kendi gördüğüme ve Mustafa Pektemek'in anlattıklarına inanırım. Mustafa Pektemek kesseniz, olmamış bir şeyi olmuş gibi anlatmaz. Öyle bir çocuk. Maçtan sonra kendisine sordum pozisyonu bana tüm detaylarını anlattı. İlk penaltı kesinlikle penaltı değil" derken, "Bu olaylardan üzülürüz ama yorulmayız. Biz kimseye yalvarmayız. Bu kulübün geleneklerinde yalvarmak yok, kapı kapı dolaşmak yok. Sistem buysa, biz bu sistemi yıkarız. Çocuklar mücadelesiyle yıkar" ifadelerini kullandı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...