Erdoğan Bayraktar: "Hesap büyük, oyun çok büyük"

/ Kaynak: AA
Erdoğan Bayraktar: "Hesap büyük, oyun çok büyük"

Politika Haberleri  / AA

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: "Türkiye'nin önü kesilmek isteniyor. Hesap büyüktür, oyun çok büyüktür. Derinliği çok büyüktür." dedi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Türkiye'de istikrarın yakalanıp devam ettirilmesinin önemine işaret ederek, "Türkiye'nin önü kesilmek istenmektedir. Kötü niyetliler Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasının önünü kesmektedir. Hesap büyüktür. Oyun çok büyüktür. Oyunun sadece ucu gözükmektedir. Derinliği çok büyüktür. Biz birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız lazım" dedi.

Bayraktar, AK Parti tarafından kent merkezindeki bir otelde verilen kahvaltıda yaptığı konuşmada, bir ülkenin nereye gittiğinin ve ülkede neyin nasıl olduğunun esnafın konumundan, duruşundan ve bakışından anlaşılabileceğini belirterek, "Esnaf huzurluysa, o ülkenin istikrarla ileriye doğru gittiğinin işaretidir. Esnaflık çok ince ve zor bir iştir. Trabzon'un esnafı da Türkiye'de önemli yeri olan bir kesimdir" diye konuştu.

Trabzon'da yetişen esnafın büyükşehirlerde çok daha iyi konuma geldiğini anlatan Bayraktar, kentin esnaflıkta bir mektep olduğunu belirtti.

Bayraktar, Türkiye'nin istikrarına işaret ederek, "Türkiye'de istikrarı yakalayıp devam ettirmek için çok dikkatli olmamız lazım. Türkiye'nin önü kesilmek istenmektedir. Kötü niyetliler Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasının önünü kesmektedir. Hesap büyüktür, oyun çok büyüktür. Oyunun sadece ucu gözükmektedir. Derinliği çok büyüktür. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız lazım" diye konuştu.

Elektrikçiler, elektronikçiler ve kuaförlere verilen kahvaltıya, Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, partinin Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile çok sayıda davetli katıldı.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...