Hababam Sınıfı, Fenerbahçe maçında!

Hababam Sınıfı, Fenerbahçe maçında!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, kulüple özdeşleşen unutulmayan Hababam Sınıfı filminin karakterlerini maça davet etti.

Kayseri Erciyesspor karşılaşmasından önce Hababam Sınıfı Şükrü Saracoğlu'nda taraftarı selamlayacak. Türk sinemasının unutulmaz filmi, Hababam Sınıfı öğrencilerinin Fenerbahçeli olması Fenerbahçe taraftarı için önemlidir. Kulüp de taraftarının bu hassasiyeti doğrultusunda bazı maçlardan önce takım sahaya çıkarken Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Hababam Sınıfı müziğini kullanarak sarı-lacivertlilerle bütünleşir. Yıllar önce okulu kırıp Fenerbahçe maçına giden Hababam Sınıfı'nın unutulmaz oyuncuları bu kez Fenerbahçe'nin daveti ile Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına geliyor. Hem Fenerbahçe Futbol Takımı hem de taraftarın büyük sevgi ve heyecanla misafir edeceği Hababam Sınıfı öğrencileri, Fenerbahçe camiası tarafından büyük bir coşku ile bekleniyor.
Taraftarlar, maç öncesinde saha kenarında tribünleri selamlayacak Hababam Sınıfı öğrencilerine adeta eski günlerini yaşatacak onlara unutulmadıklarını Fenerbahçe için unutulmaz olduklarını anlatacak.


HABABAM SINIFI FENERBAHÇE MAÇI- İZLE

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...