Eczacıbaşı Vitra, üçüncülük şansını kaybetti!

/ Kaynak: AA
Eczacıbaşı Vitra, üçüncülük şansını kaybetti!

SPOR Haberleri  / AA

2014 CEV Bayanlar DenizBank Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Eczacıbaşı Vitra, üçüncülük için karşılaştığı Rabita Bakü'ye 3-0 yenildi.

Crystal Hall'de üçüncülük için Azerbaycan temsilcisi Rabita Bakü'yle karşılaşan Eczacıbaşı Vitra 25-21, 25-12, ve 27-25'lik setlerle rakibine 3-0 mağlup olarak, bronz madalya alma şansını kaçırdı. nbsp;Çekişmeli geçen ilk set Rabita Bakü'nün 25-21 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci sete hızlı başlayan taraf Rabita Bakü oldu. Rabita Bakü, bu seti 25-12 alarak skoru 2-0 yaptı. Çekişmeli geçen son seti de 27-25 üstün tamamlayan Rabita Bakü salondan 3-0'lık skorla galip ayrılarak üçüncü oldu. nbsp;2014 CEV Bayanlar DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmayı başaran bir diğer temsilcimiz Vakıfbank ise Dinamo Kazan'la karşılaşacak. Vakıfbank - Dinamo Kazan karşılaşması bugün TSİ 17.00'de başlayacak. nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...