Ertuğrul Sağlam: 5 haftalık sıkıntıyı attık!

Ertuğrul Sağlam: 5 haftalık sıkıntıyı attık!

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam: "5 haftadır kazanamamanın verdiği sıkıntıyı üzerimizden atmak güzel oldu"

Sağlam, Elazığspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Elazığspor'un son haftaların önemli takımlarından olduğunu bildirdi.
Elazığspor'un ikinci yarının oyun kalitesi ve puan üretme durumu söz konusu olduğundan moralli ve motivasyonlu takımlardan olduğunu vurgulayan Sağlam, şöyle konuştu: "5 haftadır kazanamamanın verdiği sıkıntıyı üzerimizden atmak güzel oldu. Bir an evvel puan cetvelinde hak ettiğimiz yere gelmek önemliydi. 1-0'dan sonra çok pozisyonlarımız vardı. Gol için denemeler yaptık. Bazı pozisyonlarda iyi vuruşlar yapamadık. Final paslarını iyi atabilsek, gol atmak için iyi pozisyon hazırlamış olacaktık. Bugün bizim için önemli olan 5 maçtır kazanamama sıkıntısını ve stresini üzerimizden atmak, puan cetvelinde üst sıralara çıkmaktı."
Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş ise takımının haftalardır maç kazanamadığını hatırlatarak, "Gerçekten bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bugün çok iyi oynamadık ama pozisyonlarımız vardı. Herkes birbirini için mücadele etti. Üst sıralarda kalıcı olmamızı gerekiyor" diye konuştu. Özgür Çek de maçı kazanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...