Başbakan Erdoğan sordu: Bu da mı montaj?

Başbakan Erdoğan sordu: Bu da mı montaj?

Politika Haberleri

İzmir mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, 'Şu tarihi manzara. Medya bu da mı montaj?' diye sordu.

İzmir mitinginde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''İzmir, bugün bir kez daha küllerinden doğuyorsun. Seni bütün ilçelerinle kalpten selamlıyorum. Şu tarihi manzara. Medya bu da mı montaj?'' diye sordu. Başbakan Erdoğan nbsp;ile eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da İzmir'e geldi. nbsp;Başbakan Erdoğan, buradan mitingin yapılacağı Gündoğdu Meydanı'na geldi. İzmir'de kalabalık dikkat çekti.Başbakan Erdoğan, İzmir mitinginde halka hitap etti.Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle: ''Sen demokrasinin merhun Adnan Menderes'in, şehitlerin, gazilerin, efelerin şehrisin İzmir. Fakat bugün bir başka güzelsin İzmir. İşte bugün bir kez daha tarih yazıyorsun, bir kez daha küllerinden doğuyorsun. Seni bütün ilçelerinle kalpten selamlıyorum.Şu tarihi manzara. Medya burada mı montaj? Bu da mı montaj? İşte İzmir burada. Bu coşkudan bu heyecandan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Çok enteresan, işte bu gece yarısı bu meydana yine birileri gelmiş. Taksim'deki Gezi'cilerin devamı durumunda olan birileri gelmiş. Buraları ateşe vermişler.
Bugün gelirken bir bayan, yanında herhalde kocasıydı, beyiydi. Oradan eliyle öyle çirkin bir hareket yapıyor ki, işte CHP bu. Yani ülkenin başbakanı oradan geçiyor, sen elinle kolunla o hareketi yapıyor. Sen bir bayansın ya, kadınsın ya, sen o kol hareketini nasıl yaparsın? İşte CHP zihniyeti budur. Yani bunu bir erkek yapsa aklım erer de, ki o dahi yapamaz, bir bayanın onu yapmasını anlamıyorum.

İNSANLAR MEYDANA SIĞMADI - FOTO GALERİ

Bu CHP zihniyeti yıkımdır, bu CHP zihniyeti ateştir, bu CHP zihniyeti ortalığı karıştırmaktır. Bunların bu ülkede dikili ağacı yok. İşte İzmir buna hasret. Şu andaki bu muhteşem topluluk bunu söylüyor, bunu konuşuyor. CHP demek susuzluktur demektir. Bunlardan belediyecilik olmaz. Bunlar belediyeciliği bilmez. Genel müdür zaten bu işlerden anlamaz. Bu 'Çarşı Kemal' biliyorsunuz.''
"81 vilayet 'Benim irademe dokunma' diyor"
Başbakan Erdoğan, "81 vilayet 'Benim irademe, benim partime, benim hükümetime dokunma' diyor. 'Bu hükümeti iş başına ben getirdim, ben ne zaman istersem o zaman indiririm' diyor" şeklinde konuştu.
Başbakan Erdoğan sordu: Bu da mı montaj?
Başbakan Erdoğan sordu: Bu da mı montaj?
Başbakan Erdoğan sordu: Bu da mı montaj?



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...