HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü kutlanıyor

Kaynak: İHA
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü kutlanıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Suşehri Kadın kolları Başkanlığı tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla, anma programı düzenledi.

İlçede bulunan bir düğün salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programda bir konuşma yapan AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Çanakkale savaşının bir istiklal mücadelesi olduğunu söyleyerek, "Yabancı güçler boş durmuyor. Ülkemizin huzurunu bozmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Allah'ın izniyle bu gücümüz var olduğu müddetçe yurdumuz üzerinde oynanan oyunlarda başarısız olacaklardır" dedi.
AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı ve Belediye meclis üyesi adayı olan Nuran Gönel ise, "Çanakkale yiğitlerin kahramanlık destanıdır. Çocuklarımıza Çanakkale ruhunu anlatmalıyız. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun" ifadelerini kullandı.
AK Parti Suşehri Belediye Başkan Adayı Fazlı Yüksel de, Çanakkale savaşının Türkiye için bir var oluş mücadelesi olduğunu söyleyerek, savaşın öneminin gelecek nesillere anlatılması gerektiğini belirtti.
Düzenlenen program, Kuran-ı Kerim okunması ile sona erdi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...