Galatasaray'a 10 milyon euroluk kazık!

Galatasaray'a 10 milyon euroluk kazık!

SPOR Haberleri

G.Saray'ın Sporting'e yasal dayanağı olmayan bir şekilde bonservis ödediğini belirten Amaral, "Zararlar giderilebilir" dedi.

Portekiz'in eski başbakanı ve dışişleri bakanı Diogo Freitas do Amaral, Bruma'nın eski kulübü Sporting Lizbon ile yaptığı sözleşmenin geçersiz olduğunu ve G.Saray'ın oyuncuya yasal dayanağı olmayan bir şekilde bonservis ödemek zorunda bırakıldığını belirtti. Lizbon'da yapılan 4. Spor Hukuku Kongresi'nde konuşan Amaral, Bruma'nın transferinde doğan zararların ödenebileceğini söyledi. Genç oyuncunun, Galatasaray'a gelmeden önce yaptığı serbest kalma başvurusunun Portekiz Futbol Federasyonu tarafından reddedilmesinin yanlış olduğunu ifade eden eski başbakan, "Bruma haklıydı ve şu anda da Sporting'e karşı harekete geçerek zararlarını karşılama yoluna gidebilir" ifadelerini kullandı.
FOTOMAÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...