Fildişili yıldız maç sonu açıklamalarda bulundu

Fildişili yıldız maç sonu açıklamalarda bulundu

SPOR Haberleri

Maç sonu "Gelecek yıl daha farklı olacak" diyen yıldız oyuncu kontrat sinyalini verdi

Didier Drogba, Chelsea mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Gelecek sezon farklı olacak

Maça kötü başladıklarını ve kötü oynadıklarını dile getiren Didier Drogba: "Burada önemli olan şey Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalmış olmamız. Daha iyi oynayabilirdik. Topa sahip olduk ama topa sahip olmak maçı kazanmaya yetmiyor. Çok hata yaptık. Bunları yapmasak umudumuz olabilirdi. İlk maçta çok hata yaptık. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok zor. İlk maçtaki o golü yemeseydik farklı olabilirdi. İlk maçtaki gibi iyi oynamak istiyorduk ama yine de öğreniyoruz. Takım hala genç. Gelecek sezon umarım farklı olur" dedi.

Bunun üzerine muhabirin "Gelecek sezon senin takımdaki durumun ne olacak?" sorusunu yanıtlayan Drogba, "Bu konuda konuşmak istemiyorum. Bu bir takım oyunu. Ben önemli değilim. Önemli olan taraftarlar. O yüzden beni unutun. Bugün alınan sonuç önemli" şeklinde konuştu.

Drogba sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Deplasman performansımız bizim sezonumuzu da özetliyor. Deplasmanda maalesef kazanamıyoruz. Yeterli olmuyor. Bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor belki de. Ben teknik direktör değilim. Her seferinde elimizden geleni yapıyoruz ama olmuyor. Dürüst olmak gerekirse soruyu çok anlamadım. 11'e 11 oynadık. Gol atmamız tabii ki önemliydi. Sonuna kadar da savaşmaya çalıştım. Bu takım oyunu. İlerde yalnızmışım, değilmişim bunları konuşmanın anlamı yok"

EUROSPORT

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...