Galatasaray'ın çeyrek final rüyası kötü bitti

Galatasaray'ın çeyrek final rüyası kötü bitti

SPOR Haberleri

Galatasaray 1-1'in rövanşında Londra'da silik oynadı, Eto'o ve Cahill'in gollerine engel olamadı Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Chelsea ile Galatasaray'ın, İstanbul'daki 1-1'in rövanşında Stamford Bridge'deki karşılaşması büyük bir heyecanla bekleniyordu. Süper Lig'de umduğunu bulamayan sarı-kırmızılı camia adeta bu maça kilitlenmiş, Avrupa'nın en iyi kulüplerinden Chelsea'yi eleyebileceklerine inanmıştı. Mourinho gibi klas bir hoca bile Arena'da takımının Galatasaray karşısında özellikle ikinci yarıda mahkûm futbol oynamasını izlememiş miydi? Galatasaray taraftarı Mancini'ye nasıl güvenmesin... City'nin başındayken 9 maçta 6 galibiyet almıştı Chelsea karşısında... Karşılaşma öncesi ortam gergin, Mourinho laf atıyor, bizim İtalyan karşılık veriyor. Drogba, Sneijder'in yabancı olmadığı bir Stamford Bridge... nbsp;

Bu Eto'o daha bitmemiş!

Daha maçın başında, 4'te sağdan ceza sahasına giren Eto'o defansa rağmen vurdu, Muslera'nın cılız müdahalesi topun ağlarla buluşmasına engel olamadı: 1-0. İlk yarıda Galatasaray adına üretilen tek bir pozisyon yok. Ama tek şut Melo'dan, o da dışarıya... Sneijder solda verimli olamadı, Chelsea defansı tek bir hata yapmadı. İlk yarıda Telles'in dışında coşkulu oynayan tek sarı-kırmızılı oyuncu yoktu sahada. 42'de kornerden gelen topa önce Terry vurdu, Muslera çıkardı, sonra da Cahill ilk yarının skorunu belirledi: nbsp;2-0. İkini yarıda Galatasaray'da oyunda ve takımda bir değişiklik olur mu? Mancini sanki ilk yarıdaki oyundan memnunmuş gibi değişikliğe ihtiyaç duymamıştı. İlk hamle 53'te Burak-Umut, ikinci hamle de 63'te Yekta-Hakan değişiklikleri oldu. Ancak bunlar da Galatasaray'ı kıpırdatmaya yetmeyince Aslan Avrupa'ya veda etti…

Bir de nbsp;bunlar nbsp;
var...

Chelsea'nin 33 yaşındaki yıldızı Samuel Eto'o kariyerindeki 80. Şampiyonlar Ligi maçında 33. golünü attı. ? G.Saray'a karşı 6. maçında 3. galibiyetini alan Jose Mourinho'nun 2 de mağlubiyeti bulunuyor.
Devler Ligi'nde 4 defa deplasmana çıkan G.Saray 1 beraberliği 3 mağlubiyet aldı. ? Sarı-kırmızılılar Avrupa kupalarında İngiltere'de oynadığı 9. maçta da kazanamadı.
Mancini Avrupa kupalarında 100. maçına çıktı.
BAHADIR ÇOKİŞLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...