İşte Roberto Carlos'un Erciyesspor planı!

/ Kaynak: AA
İşte Roberto Carlos'un Erciyesspor planı!

SPOR Haberleri  / AA

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını Roberto Carlos yönetiminde sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen idman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı.
İdman, kondisyon çalışmasının ardından çift kale maçla devam etti. Mehdi Taouil'in sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı koştuğu idmana, hafif sakatlığı bulunan Abdurrahman Dereli ve izinli Eren Aydın katılmadı. Gole dönük orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım halinde iyi oynamaları durumunda Kayseri Erciyesspor maçını kazanabileceklerini belirten Chahechouhe, "Hedefimiz, Kayseri Erciyesspor maçından galip gelmek. İnşallah, iyi oynayıp maçı kazanmak istiyoruz" dedi. Kötü gidişatı bir an önce sonlandırmak istediklerini dile getiren Chahechouhe, şunları kaydetti:
"Sezon başında takım halinde nasıl performans sergilediysek, bir an önce tekrar onu bulmamız lazım çünkü düşüşteyiz ve bir an önce bu düşüşten tekrar yükselişe geçmemiz lazım. John Utaka'nın sakatlığı, Rafik Djebbour'un takımdan ayrılması nedeniyle forvet olarak oynadım ve her zaman elimden geleni yapmaya çalıştım. Forvet, rahat ettiğim bir mevki değil. Benim için gol atmak önemli ama en önemlisi takımın iyi olması.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...