Kenan Işık beyin kanaması geçirdi (Sondakika haber - gelişmeler)

Kenan Işık beyin kanaması geçirdi (Sondakika haber - gelişmeler)

GÜNDEM Haberleri

Kenan Işık, spor yaptığı salonda "Kendimi iyi hissetmiyorum" dedikten sonra yere yığıldı. Beyin kanaması geçiren Işık yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Tiyatro sanatçısı Kenan Işık, İstanbul'da spor yaptığı salonda "Kendimi iyi hissetmiyorum" dedikten sonra yere yığıldı. Düşme anında kafasını da çarptığı bildirilen sanatçı, hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen sanatçının, ameliyata alındığı açıklandı. nbsp;Hastaneden yapılan açıklamada, "Kenan Işık, kafa travması geçirdi. Bilinci kapalı olarak hastanemize getirilmiştir" denildi. Sanatçının, operasyon ardından yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

Kenan Işık'tan haber var

Ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Kenan Işık'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Işık'ı bugün tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Özyağcılar ile ATV Genel Müdürü Adem Gürses ziyaret etti. Şehir Tiyatroları sanatçısı ve sinema oyuncusu Erdal Özyağcılar, hastane önünde bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özyağcılar, "Geldik fakat göremedik, göstermiyorlarmış. Sabah eşi gelmiş. Tıbbi bir bilgi de vermiyorlar şu anda" dedi. Özyağcılar, bir gazetecinin "Hayati tehlikesi var mı?" şeklinde sorusuna ise "Ondan da bilgim yok. Gelmemle gitmem bir oldu" diye cevap verdi. Gün içinde hastaneye ATV Genel Müdürü Adem Gürses de geldi. Gürses, Kenan Işık'a yaptığı ziyaretin ardından hastane önündeki gazetecilere yaptığı açıklamada, ünlü tiyatrocunun durumunun iyiye doğru gittiğini belirtti. Gürses, "Ameliyat çok başarılı geçti. 48 saat, belki biraz daha da fazla bir süre uyutulacak. Olumsuz bir komplikasyon gelişmemesi en büyük iyiye gidiştir. Olumsuz bir durum yok, vaziyet çok iyi. Yoğun bakımda göremiyoruz ama doktorlardan aldığımız bilgi de o yönde ki riskli bir durum yok. Olumsuza doğru gidiş olmaması zaten olumlu gelişmedir. İnşallah en kısa sürede ayağa kalkacaktır" şeklinde konuştu. Kenan Işık, dün öğle saatlerinde gittiği bir spor salonunda spor sonrası düşerek beyin kanaması geçirmiş ve acil olarak Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Işık'ın üç gün uyutulması gerektiği belirtiliyor.

KENAN IŞIK KİMDİR?

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu olan Kenan Işık orta okul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur.

Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir. 2005 yılında Kenan Işık Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde Star Haber'i sundu. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu. Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının halen sunuculuğuna devam etmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...