Arda Turan Messi'yle eşleşti

Arda Turan Messi'yle eşleşti

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi. Ardalı Atletico Madrid çeyrek finalde Barcelona'ya rakip oldu.

Devler Ligi tarihinde ilk kez 8 grup birincisinin tamamının çıktığı çeyrek finalde eşleşmeler belli oldu. Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid, La Liga'da şampiyonluk mücadelesi verdiği Barcelona ile eşleşti. Arda, "Eşleşmeyi duyduğumuzda gülümsedik ama keyifli bir gülümsemeydi" yorumunu yaptı. La Liga'nın lideri Real Madrid ise geçtiğimiz sezon yarı finalde elendiği B.Dortmund'la eşleşerek tam anlamıyla bir rövanş imkanı yakaladı. Dortmund'un golcüsü Lewandowski, cezası nedeniyle ilk maçta forma giyemeyecek. İkinci turda temsilcimiz Galatasaray'ı eleyen Chelsea de Fransız devi PSG?ile karşı karşıya gelecek. Geçen sene Londra'da mutlu sona ulaşan Bayern Münih ise zor günler geçiren Manchester United'la kapışacak. Çeyrek final ilk maçları 1-2 Nisan, rövanş karşılaşmaları ise 8-9 Nisan'da oynanacak.


ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
Barcelona-A.Madrid
R.Madrid-B.Dortmund
PSG-Chelsea
M.United-B.Münih



Juventus Lyon'a karşı
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi. Kupanın favorisi Juventus, Fransız temsilcisi Lyon ile eşleşti. Diğer eşleşmeler şöyle: AZ Alkmaar-Benfica, Basel-Valencia, Porto-Sevilla. İlk maçlar 3 Nisan'da, rövanş maçları ise 10 Nisan'da oynanacak. Kupanın sahibi 14 Mayıs'ta nbsp;Torino'da oynanacak final maçıyla belli olacak.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...