Rize ile Es-Es 1 puana razı oldu

Rize ile Es-Es 1 puana razı oldu

SPOR Haberleri

Avrupa kupalarına katılma hayallerini sürdüren Eskişehirspor ile ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor'un karşılaşmasında gülen çıkmadı.

Avrupa kupalarına katılma hayallerini sürdüren Eskişehirspor ile ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor'un karşılaşmasında gülen çıkmadı. İki takım da 90 dakikaya gol sığdıramayınca maç 0-0 bitti.


Geçtiğimiz hafta sahasında Beşiktaş ile berabere kalarak zor maçtan 1 puan çıkarmayı başaran Ç.Rizespor, bu kez sahasında oldukça zor geçen dört haftalık periyodun ardından Elazığspor'u mağlup ederek nefes alan Eskişehirspor'u ağırladı. nbsp;


Oldukça kısır geçen maçta iki takımda bulduğu nadir gol fırsatlarını değerlendiremeyince maç başladığı gibi bitti. Eskişehirspor'un Ganalı savunma oyuncusu Jerry Akaminko 83. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 90. dakikada Ç.Rizespor Deniz ile inanılmaz bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Hakem de bu pozisyonun ardından maçın bitiş düdüğünü çaldı ve maç 0-0 sonuçlandı.


Bu sonuç ile Eskişehirspor puanını 37'ye yükseltirken Ç.Rizespor ise 27'ye yükseltti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...