Serdar Ortaç ve Chloe'nin nikah tarihi belli oldu

Serdar Ortaç ve Chloe'nin nikah tarihi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın nikah tarihi ve yer belli oldu. İrlandalı sevgilisiyle 6 Haziran'da nikah masasına oturacak.

Müzmin bekar Serdar Ortaç (43) kendinden 21 yaş küçük İrlandalı model Chloe Loughnan ile Mayıs 2012'de aşk yaşamaya başlamıştı. 3 ay önce de İrlanda'ya gidip sevgilisini anne-babası Lucky-Jason Loughnan'dan istemişti. Her fırsatta 'Bir kere evleneceğim ve büyük bir düğün yapacağım' diyen Serdar Ortaç kolları sıvadı. Annesi Nesrin Ortaç'ında onayıyla hazırlıklara başladı. İlk işi nikah tarihini ayarlamak oldu; 6 Haziran'a gün aldı.


DÜĞÜNE BİN KİŞİ DAVETLİ
Düğünün yapılacağı yeri de Chloe Loughnan seçti; İstanbul Ortaköy'deki Çırağan Palace Kempinski. 1000 kişi davet edilecek. Sarışın güzelin İrlanda'dan da 100'e yakın arkadaşı gelecek. Eli sıklığı ile tanınan Serdar Ortaç masal gibi bir düğün için sadece otele 300 bin Euro ödeyecek. Yurt dışından gelen misafirlerin konaklama masraflarını ve kuaför paralarını da hesaba katarsanız Serdar Ortaç'ın cebindne en az 1 milyon TL çıkacak. HÜRRİYET

SERDAR ORTAÇ'TAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Serdar Ortaç, nişanlısı Chloe Loughnan ile ayrıldıkları iddiasına yanıt verdi. Haziran ayında yapmayı planladıkları düğünün tarihini ertelemek istediği ve bu yüzden nişanlısını küstürdüğü öne sürülen Ortaç, "İkimiz de hayatımızın en mutlu dönemini yaşıyoruz, neden ayrılalım? Nikâh günü bile aldık, evlilik için gün sayıyoruz. 7 Haziran'da evleneceğiz, şimdi düğün hazırlığı yapıyoruz" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...