Fenerbahçe'de maç öncesi Emenike şoku!

Fenerbahçe'de maç öncesi Emenike şoku!

SPOR Haberleri

Adalesinde sertleşme olan Emenike, tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı

Lider Fenerbahçe, Gaziantepspor ile yarın oynayacağı Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Sağ arka üst ada sertleşme olan Emmanuel Emenike tedbir amaçlı antrenmana çıkmazken, Nijeryalı golcü çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. Cristian Baroni de tedavi ve çalışmalarına takımdan ayrı devam etti.
Sarı-lacivertliler, öğleden sonra özel uçakla Gaziantep'e gidecek
- Hasselbaink de izledi
Hollandalı eski futbolcu Jimmy Floyd Hasselbaink, tesislere gelerek, sarı-lacivertli futbolcularla sohbet etti. Tesisleri gezen Hasselbaink, antrenmanın bir bölümünü de izledi.


İşte 20 kişilik kadroda yer alan isimler:
Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow ve Pierre Webo.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...