Başbakan Erdoğan'dan Twitter açıklaması - İZLE

/ Kaynak: DHA
Başbakan Erdoğan'dan Twitter açıklaması - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul mitinginde Twitter yasağına ilişkin açıklama yaptı.

Başbakan, "Twitter birçok devletin kuralına uyuyor; ama mesele Ukrayna, Türkiye olunca; Twitter çıkıyor özgürlükten bahsediyor. Twitter anlaştığı ülkelerde buna neden özgürlük demiyor? Biz Türkiye Cumhuriyeti üzerine asla ameliyat yaptırmayız! Twitter ABD başkanının telefon konuşması yayınlansa özgürlük mü der." dedi.

"TWİTTER GELİR…"

"ABD Başkanı'nın telefon görüşmeleri yayınlansa, bu Twitter, bu Youtube, bu Facebook buna özgürlük diyecek mi? Diyemez, hatta demiyor. Türkiye gelince mi özgürlük akıllarına geliyor. Ukrayna, Mısır söz konusu olunca mı özgürlük akıllarına geliyor? Biz Türkiye Cumhuriyeti üzerinde asla ameliyat yaptırmayız. Twitter gelir, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin kararına uyacağını söyler, biz de mahkeme kararları doğrultusunda gerekeni yaparız. Bizim kanunlarımıza uymayacaksa, o zaman da gereğini yaparız. Burası muz cumhuriyeti değil, Türkiye Cumhuriyeti'dir."

"TWEET MİVİT ANLAMAM BU İŞLERDEN"

"Tweet mivit anlamam bu işlerden, anlamam. Evet Twitter, Youtube dürüst davranacaksa, her türlü desteği veririz. Facebook ahlaksızlıklarından vazgeçerse destek alır, ama aileleri bozacaksa karşısında Türkiye Cumhuriyeti hükümetini bulur. Ah kardeşlerim ah, bunlarda neler ver neler. Şimdi ne diyorlar, 25 Mart'ta şu çıkacak, 30 Mart'ta şu çıkacak. Ne çıkarırsanız, hangi montajı, hangi dublajı çıkarırsanız çıkarın, hangi yalanı söylerseniz söyleyin, bu tehditlerin, bu montajların, bu alçaklığınızın altında ezilip gideceksiniz. Daha şimdiden 30 Mart akşamı hangi yalanları söyleyeceklerini, hangi bahanelerin altına sığınacaklarını söylüyorlar. Çünkü neticeyi görüyorlar. Senaristleri var Pensilvanya'da."
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...