Stoch'dan Yunanistan'ı sallayan müthiş bir gol daha! İZLE

Stoch'dan Yunanistan'ı sallayan müthiş bir gol daha! İZLE

SPOR Haberleri

Yunanistan Süper Lig'inde PAOK ve Giannina arasında oynanan maçta Fenerbahçe'den PAOK'a giden Miroslav Stoch yine harika bir gole imza attı.

Yunanistan Süper Lig 30. haftasında Miroslav Stoch'un forma giydiği PAOK ile PAS Giannina karşı karşıya geldi. Toumba Stadı'nda oynanan ve Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan Michalis Voskakis'sin düdük çaldığı mücadelede galibiyete ulaşan taraf 2-1'lik skor ile PAOK oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 67. dakikada Fenerbahçe'den tanıdığımız Miroslav Stoch ve 82. dakikada Lucas Perez kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı ise 63. dakikada Andi Lila'dan geldi. Alınan bu sonucun ardından PAOK puanını 62'ye yükseltirken, PAS Giannina ise 36 puanda kaldı. Ayrıca, ev sahibi ekip PAOK'ta mücadelenin 33. dakikasında Miguel Vitor kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. (sporx)
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...