Mustafa Pektemek, golleriyle sevindiriyor

/ Kaynak: İHA
Mustafa Pektemek, golleriyle sevindiriyor

SPOR Haberleri  / İHA

Bu sezon forma bulmakta zorlanan Beşiktaşlı futbolcu, son iki haftada attığı gollerle kendisine geldi

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 3-0 kazandığı Akhisar Belediyespor maçında gol atan Mustafa Pektemek, son iki karşılaşmadaki performansıyla takımına katkıda bulundu. nbsp;Geçen sezondan beri sakatlık sıkıntıları yaşayan ve bir türlü istediği formu yakalayamayan siyah-beyazlı oyuncu, son iki haftada yakaladığı şansı iyi değerlendirdi. Takımının geride kalan iki haftada oynadığı maçlarda ilk 11'de sahaya çıkan Mustafa Pektemek, bu karşılaşmaları boş geçmedi. Çaykur Rizespor karşısında 2 gol atan ve 2-2'lik sonuçla alınan bir puanda katkı sağlayan siyah-beyazlı futbolcu, Akhisar Belediyespor maçını da boş geçmedi. Bu maçta takımının 2. golünü atan tecrübeli oyuncu, böylece 2 haftada 3 gole ulaştı.


- İlk sezonunu iyi geçirdi
Mustafa Pektemek, Beşiktaş'a transfer olduğu 2011-2012'deki ilk sezonunda iyi bir dönem geçirdi. Sakatlık sıkıntısı yaşamayan ve sürekli forma şansı bulan siyah-beyazlı oyuncu, golleriyle de takımına katkıda bulundu. Sadece 2 maçta kadroda yer almayan ve 30 maçta sahaya çıkan tecrübeli oyuncu, 8 gole imza attı. Ancak Mustafa, sezonun bitimine 2 hafta kala geçirdiği sakatlık nedeniyle forma giyemedi.


- İkinci sezonunda şanssızlıklar yakasını bırakmadı
Beşiktaş forması giydiği ikinci sezonunda Mustafa Pektemek'in yakasını şanssızlıklar bırakmadı. nbsp;İlk sezonunda sakatlığı nedeniyle sadece son iki maçı kaçıran Mustafa, 2012-2013'te ise bu nedenle birçok maçta forma giyemedi. Bu sezonun ilk iki maçında görev alabilen golcü oyuncu, uzun bir sakatlık dönemi yaşadı. İlk yarıda kalan 15 maçı kaçıran Mustafa Pektemek, ikinci yarının da ilk 8 haftasında takımından uzak kaldı. Uzun bir aranın ardından formasına kavuşan siyah-beyazlı futbolcu, iki kez gol sevinci yaşadı. nbsp;


- Bu sezon kadroya girmekte zorlandı ama yılmadı nbsp;
Süper Lig'de bu sezon sakatlık problemi fazla yaşamayan Mustafa Pektemek, bu kez kadroya girmekte zorlandı. Hugo Almeida, Michael Eneramo ve Ömer Şişmanoğlu'nun gölgesinde kalan oyuncu, ligin ilk yarısında sadece 2 maçı sakatlık nedeniyle kaçırdı. Dört maçta oynamayan Mustafa, 11 karşılaşmada süre almasına rağmen gol atma başarısı gösteremedi. nbsp;Sezonun ikinci yarısında da zaman zaman kadroya girmekte zorlanan Mustafa Pektemek, mücadelesini bırakmadı ve son maçlarda hem şans buldu hem gol attı. Almeida ve Ömer'in sakatlığı sonrası şans bulan Mustafa, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor maçlarında ilk 11'de sahaya çıkmanın avantajını iyi değerlendirdi. Çaykur Rizespor maçında takımının iki golünü atan siyah-beyazlı futbolcu, Akhisar Belediyespor maçında da bu sezonki 3. gol sevincini yaşadı.


- Şanssızlık peşini bırakmıyor nbsp;
Ligde son iki maçta gol atma başarısı gösteren Mustafa, Akhisar Belediyespor karşısında da büyük şanssızlık yaşadı. Karşılaşmanın 12. dakikasında hava topunda rakibiyle çarpışan Mustafa Pektemek, başından sakatlandı. Saha kenarında tedavisi yapılan tecrübeli oyuncu, ilk yarıyı başındaki bandajla tamamladı. İkinci yarıya soyunma odasındaki tedavisi nedeniyle geç çıkan Mustafa, yaşadığı sıkıntı nedeniyle 58. dakikada yerini Almeida'ya bırakmak zorunda kaldı. nbsp;Mustafa, yaşadığı şansızlığa rağmen kulüp başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Slaven Bilic'ten övgü aldı. Son 2 maçta 3 gol bulan tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı formayla ligde kariyerindeki 13. golüne ulaştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...