Kahramanmaraş'ta hamile kadını öldürüp gömdüler

/ Kaynak: DHA
Kahramanmaraş'ta hamile kadını öldürüp gömdüler

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Ailesinin kendisinden 5 gündür haber alamadığı 4 aylık hamile olan 22 yaşındaki Sevda S'nin cesedi toprağa gömülü halde bulundu.

Olay, merkezi bağlı Ilıca Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Sevda S, geçen çarşamba günü ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu genç kadının bulunmasıyla ilgili çalışma başlatan güvenlik güçleri, alınan bir ihbar üzerine Ilıca Beldesi'ndeki bir evde arama yaptı. Yapılan aramada Sevda S'nin cesedi, toprağa gömülü halde bulundu.

4 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

4 bıçak darbesiyle öldürüldüğü saptanan genç kadının cesedi, otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürülürken, polis ve jandarma genç kadının kim ya da kimler tarafından öldürüldüğüyle ilgili çalışma başlattı. Olayı haber alan Sevde S'nin yakınları, hastanede sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...