Abdullah Avcı'nın şartları var

Abdullah Avcı'nın şartları var

SPOR Haberleri

Bursaspor'la görüştüğünü doğrulayan Abdullah Avcı, 3.5 yıllık sözleşmenin yanı sıra futbol ile ilgili bütün kurumların kendisine bağlanmasını istedi.

Bursaspor'da Daum'un ayrılma talebiyle başlatılan görüşmeler devam ederken, Abdullah Avcı'nın Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanacak G.Saray maçının ardından sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü. Bursaspor'dan teklif aldığını doğrulayan Avcı, "Eğer ben Bursaspor'da görev alacaksam, A takımdan altyapıya kadar bütün futbol organizasyonunu planlayan kişi olurum. Bu iş bugünden yarına olacak bir şey değil. Uzun vadeli ve geniş kapsamlı bir organizasyon olacaksa varım. Görüşmeler devam ediyor" dedi. Avcı'nın menajeri ve avukatının yeşil-beyazlı yöneticilerle biraraya geldiği, şartlarından birinin en az 3.5 yıllık sözleşme olduğu öğrenildi. Öte yandan Erkan Körüstan başkanlığında toplanan yönetim kurulu Daum'un sözleşmesinin feshedilmesi konusunu görüştü. Daum'un da katıldığı toplantı sonunda orta yol bulunamazken, Başkan Körüstan'ın toplantı sonrasında moralinin bozuk olduğu ve hızla tesislerden ayrıldığı gözlendi. Bu arada gönderilme kararı kendisine tebliğ edilen Daum ve yardımcısı Verkempick, dünkü antrenmana çıkmadı. Bugün G.Saray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası'nda takımın başında İrfan Buz'un olacağı bildirildi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...