Moyes: Manchester United'ta hatalar yaptım

/ Kaynak: AA
Moyes: Manchester United'ta hatalar yaptım

SPOR Haberleri  / AA

Manchester City Teknik Direkörü David Moyes, hatalar yaptığını ve kendi performansınından hayal kırıklığı duyduğunu söyledi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City Teknik Direkörü David Moyes, performansından dolayı hayal kırıklığı duyduğunu itiraf etti. İngiliz basınına konuşan Moyes, yaptığı hatalar nedeniyle canının yandığını belirterek, "Manchester United gibi kazanma geleneğine sahip bir kulübte kendimden de beklentilerim büyüktü. Kazanma mantalitem vardı ve her zaman bunu arzu ettim. Bunu başaramadığım için hayal kırıklığı içindeyim" değerlendirmesinde bulundu. Bu sezon Old Trafford'da West Bromwich Albion, Tottenham Hotspur, Everton, Newcastle United ve Liverpool'a kaybettikleri maçları hatırlamak istediğini ve önlerinde kalan maçlara odaklandığını söyleyen İskoç teknik adam, "Her zaman neler yaptığınıza bakmalısınız ve ders alarak bir şeyleri değiştirmenin yolunu aramalısınız" şeklinde konuştu. Moyes, Manchester United'ın artık kaybetmeye tahammülü kalmadığını vurgulayarak, "Küçük ya da büyük takım ayırmadan artık her karşılaşmayı kazanmayı amaçlıyoruz" ifadesini kullandı. Ligde 7. sırada yer alan Manchester United'ın lider Chelsea ile arasında 18 puan bulunuyor. "Kırmızı Şeytanlar," bugün sahasında Manchester City'i ağırlayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...