İstanbul Ümraniye'de polise saldırı: 5 Yaralı

/ Kaynak: İHA
İstanbul Ümraniye'de polise saldırı: 5 Yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ümraniye'de çıkan silahlı çatışmada 3 polis memuru ve 2 de saldırgan yaralandı.

Ümraniye'de terör örgütü El Kaide'ye yönelik yapılan operasyonda çatışma çıktı. Çatışmada biri komiser 3 polis memuru ile 2'si saldırgan 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü El Kaide'ye yönelik olarak daha önceden tespit edilen bazı adreslere operasyon düzenledi. Polisin operasyon düzenlediği Adem Yavuz Caddesi Armağan Sokak'taki, şüpheliler polise ateş açtı. Çıkan çatışmada Komiser Y.A nbsp;ve iki polis memuru ile biri kadın 2 saldırgan yaralandı.

Yaralı polisler Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken polislerin hayati tehlikeleri bulunmadığı ifade edildi. Yaralı olarak yakalanan 2 şüpheli şahıs ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Çatışmanın ardından çevrede yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri şüphelilerin bulunduğu evde uzman köpeklerle patlayıcı madde araması yaptı.

Öte yandan çevredeki vatandaşlar polisin operasyon yaptığı sırada çatışma çıktığını belirtiler.

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...