MHP'den istifa eden aday AK Parti'ye geçiyor iddiası

MHP'den istifa eden aday AK Parti'ye geçiyor iddiası

Politika Haberleri

MHP'den istifa eden Belediye Başkan adayı Seçkin Seçilmiş AK Parti yolunda...

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler, yaşanan tartışmalar nedeniyle diğer yerel seçimlerden çok farklı bir atmosferde geçiyor. 2002 yılından bu yana aldığı başarılı sonuçlarla diğer partilerin hedefi haline gelen AK Parti'ye karşı büyük bir ittifak olduğu açık bir şekilde görülüyor. Özellikle muhalefet, AK Parti'ye karşı birleşme kararı alarak yerel seçimlerde başarı amacı taşırken, CHP ile MHP'nin birçok şehirde birlikte hareket ediyor.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ise bunun tersi bir durum söz konusu. Yerel seçimler öncesi, partisi olan MHP'den maddi ve manevi destek alamadığı için adaylıktan istifa eden Seçkin Seçilmiş yeni bir partiye geçeceğinin sinyalini açık bir şekilde vermişti.

Edindiğimiz bilgilere göre, eski MHP'li Seçilmiş kalabalık olan ailesiyle beraber, bugün ya da yarın AK Parti'ye geçeceği iddia ediliyor.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner yaptığı açıklamada, Seçilmiş'in karakter ve ideolojik olarak AK Parti ile uyumlu bir şekilde çalışacabileceğine vurgu yaparken, onu AK Parti'de görmekten mutluluk duyarız, dedi. (Kaynak: Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...