Galatasaray son dört maçını kazanamadı, üçüncü hedefini de riskte

Galatasaray son dört maçını kazanamadı, üçüncü hedefini de riskte

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Arena'da Bursaspor önünde Sneijder ve Selçuk'un golleriyle 2 farkı yakalayan Cimbom, Volkan ve Bekir'in gollerine engel olamadı

Şampiyonluk yarışında ağır yara alarak taraftarlarını üzen G.Saray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Bursaspor'u konuk etti. Chelsea, ardından da Kayserispor mağlubiyetinin faturasını ağır ödeyen sarı-kırmızılı oyuncuların kupaya asılmaktan başka çareleri yoktu. Yöneticiler arasındaki kavgalar, takım içi gruplaşmalar işi zorlaştırıyordu. Takım Şampiyonlar Ligi'nden eleniyor, Süper Lig'e havlu atıyor ama Mancini'yi eleştirmek ne mümkün? Gazetecilere dürüst olmalarını söyleyecek kadar kibirli... Rakip Bursa'da da işler iyi gitmiyordu. Konya mağlubiyeti bardağı taşırmış, Daum ile yollar ayrılmıştı. Ama Arena'daki 6-0'lık maçın intikamını almak istiyorlardı. Az sayıdaki G.Saray taraftarı herşeye rağmen tribünlerdeki yerini almış, takımlarını avantajlı bir skorla Bursa'daki rövanşa göndermek istiyordu. 6'da Umut'un kafası az farkla dışarda, 7'de Burdisso'nun geri pası kısa düşünce Muslera tereddüt etti, Bekir vurdu, top direkten döndü. Baskılı futbol sonuç getirdi; 11'de sağdan Burak ortaladı, Sneijder golünü attı: 1-0. Gruplaşma örneği net görüldü. Selçuk tebrik etmek istedi, Sneijder Melo'ya koştu. 39'da Civelli Umut'u arkadan itince hakem Abitoğlu penaltı noktasını gösterdi. Topun başındaki isim moralsiz Selçuk durumu 2-0 yaptı. Penaltı atışını yedek kulübesinin önünde bekleyen Sneijder, Selçuk'u orta sahada tebrik etti!.. 46'da Belluschi sağdan kesti, Volkan 18'in içinde bomboş yükselip golünü attı: 2-1. Erken goller bulan sarı-kırmızılılar, Bursa'ya çok pozisyon vermeye başladı. Üst üste hatalar yapan Burdisso'ya Mancini bile tahammül edemedi, hemen değiştirdi. 75'te kendini yere atan nbsp;Hajrovic, Abitoğlu Hoca'yı kandıramadı, sarıyı yedi. 88'de Bekir attığı golle avantajı Bursa'ya getirdi: 2-2. Sercan Yıldırım son dakikada kırmızıyla oyun dışı kaldı. 'Herkes gider, biz kalırız' diyen UltrAslan desteğini sürdürüyor, küfür etmiyor, sahalarının kapanmasını istemiyor ama G.Saray kıpırdamıyor. Ruhsuz futbol yaklaşan F.Bahçe karşılaşması öncesi yönetimi de kara kara düşündürüyor.
İşler iyi gitmiyorG.Saray'da işler iyi gitmiyor. Üç kulvarda yarışan sarı-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'ne veda edip, ardından ligde de şampiyonluk yarışında gerilere düşünce elinde bir tek kupa kalmıştı. Ancak dünkü sonuç bu teselliyi de riske attı..
BAHADIR ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...