Galatasaray'da yine istifa çağrısı

Galatasaray'da yine istifa çağrısı

SPOR Haberleri

Galatasaray taraftarları Kayseri maçında olduğu gibi dün de Aysal ve Mancini'yi görevi bırakmaya davet etti

Bir hafta içinde hem Şampiyonlar Ligi'nde elenen hem de lige büyük ölçüde havlu atan Galatasaray'da taraftarlar Bursaspor maçına ilgi göstermedi. Az sayıda seyircinin takip ettiği karşılaşmada taraftarlar futbolcuları maç öncesi ısınmasında tribüne çağırmayarak protesto etti. Maç sonrası ise Arena'da Kayseri maçının bitiminde yaşananları andıran görüntüler vardı. Galatasaraylı taraftarlar, Başkan Ünal Aysal ve Teknik Direktör Roberto Mancini'yi bir kere daha istifaya çağırdı. Bursaspor'un Bekir ile bulduğu beraberlik golünün ardından çileden çıkan sarı-kırmızılı tribünler önce Mancini'yi istifaya çağırırken daha sonra da "Aysal istifa" diye slogan attı. Taraftarlar futbolculara da öfkeliydi. Maç sonrası oyuncuları yuhalayan sarı-kırmızılı tribünler 55. dakikada yerini Semih Kaya'ya bırakan devre arası transferi Burdisso'yu ıslıkladı.
ONLAR ARTIK MUTSUZ...
Fatih Terim döneminde iki yıl üst üste gelen lig şampiyonluğu ve Devler Ligi'ndeki başarılarla sevinmeye doymayan G.Saray taraftarları artık mutsuz. Sarı-kırmızılı tribünler Kayseri maçından sonra dün de yönetim ve teknik heyete istifa çağrısı yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...