Beşiktaş'ta dev prim

Beşiktaş'ta dev prim

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyesyor'u geçen hafta farklı yenerek, 2. sıraya yükselen ve gözünü Şampiyonlar Ligi'ne diken Beşiktaş'ta, futbolculara prim dopingi geliyor.

Akhisar Belediyesyor'u geçen hafta farklı yenerek, Spor Toto Süper Lig'de 5 hafta sonra 2. sıraya yükselen ve gözünü Şampiyonlar Ligi'ne diken Beşiktaş'ta, teknik heyet ve futbolculara prim dopingi geliyor. Fenerbahçe, Avrupa'da 1 sezon daha cezalı olduğu için sezonu 2. sırada bitirse bile Devler Ligi'ne direkt katılma şansı yakalayacak olan Kartal'da yönetim işi sağlama alacak. Başkan Fikret Orman'ın, grup maçlarına ön eleme oynamadan gidilmesi halinde futbolculara kişi başı 100'er bin euro prim vermeyi plandığı öğrenildi. Lig sonunda ödenecek bu rakamın henüz yönetim kurulu kararına bağlanmadığı ancak kısa süre içinde oyunculara açıklanacağı kaydedildi.
Şampiyonlar Ligi'nden gelmesi beklenen yaklaşık 25 milyon euro ile rahat bir nefes almanın hesaplarını yapan siyah-beyazlı yönetim, Teknik Direktör Slaven Bilic'e de özel bir prim verecek.
"Eleme istemiyoruz"
Beşiktaş yeni sezonla ilgili tüm hazırlıklarını Şampiyonlar Ligi'ne göre yapıyor. En son 2009-2010 sezonunda Mustafa Denizli döneminde Devler Ligi'ne ön eleme oynamadan giren Kartal yeni sezonda da buradan gelecek parayla rahat bir nefes almayı birinci hedef olarak belirledi.


Futbol A Takımdan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, "Kamptan, transfere kadar bütün planlarımızı Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılıyormuş gibi yapıyoruz. Bu sezon belki şampiyon belki Fenerbahçe'nin arkasından ikinci oluruz. Onu bilemem ama şu bir gerçek, bizim tek arzumuz Şampiyonlar Ligi'ne ön elemesiz gitmek. Mustafa Denizli döneminden sonra bu turnuvaya doğrudan gidemiyoruz. İnşallah sezon sonunda bu özlemimiz son bulur" dedi.


(Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...