MHP'li aday kürsüde heyecanlanınca!

/ Kaynak: DHA
MHP'li aday kürsüde heyecanlanınca!

Politika Haberleri  / DHA

MHP Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu, mitingde konuşma yaparken aşırı heyecana bağlı tansiyonu düşünce partililerin yardımıyla kürsüden indi.

Kumluca Cumhuriyet Meydanı'nda 'Zafer Mitingi' adıyla düzenlenen mitingine, MHP Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Kumluca ilçe Başkanı Selçuk Özer ile çok sayıda partili katıldı. Mitingde halka seslenen MYK üyesi Hüseyin Yıldız, Ak Parti hükümetinin yaklaşık 50 milyar dolar özelleştirme yaptığını, yaptığı yatırımın ise 40 milyar dolar olduğunu söyledi. "10 milyar dolara ne oldu" diye soran Yıldız, "Siz aslında ne olduğunu biliyorsunuz. 30 Mart'ta bunlara artık bir 'dur' deme zamanı gelmiştir" dedi.

İL BAŞKANI DESTEK İSTEDİ

Kumluca'da, 30 Mart'taki seçimlerde tekrardan MHP'nin bayrağını dalgalanacağını savunan MHP İl Başkanı Osman Çetin ise seçimlerde destek istedi. "Biz sizin hizmetkarınız olmak için buradayız" diyerek konuşmasına başlayan MHP Belediye başkan adayı Bayram Torunoğlu da seçilmeleri halinde hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkese eşit şekilde hizmet edeceklerini söyledi. Kendisinin çiftçi çocuğu olduğunu belirten Torunoğlu, üreticilerin derdini en bilen birisi olarak, üreticinin, çiftçinin sorunlarını çözeceklerini kaydetti.

PROJELERİNİ SIRALADI

Projelerini anlatan Torunoğlu, "Çevre yolu, asfalt şantiyesi, beton santrali, her mahalleye spor tesisi, çok amaçlı düğün salonu, kadınlara ve turistlere yönelik el sanatları pazarı, çiftçilerin ürünlerinin uzun süre saklayabileceği soğuk hava deposu, balıkçı barınağı, sahil projesi, Karagöl yaylasının su projesinin 60 gün içinde tamamlanması ve Kumluca'ya 6 adet gölet yapımı, ilçeye mutlaka özel hastane kazandırılması. Bunlar başlıca projelerimiz" dedi.

TANSİYONU DÜŞTÜ

Konuşmasının sonuna doğru tansiyonu düşen Bayram Torunoğlu, "30 Mart'ta hep birlikte hiç tereddüt etmeden mührünüzü üç hilalin bağrına basacağız. Allah'ın izni ve sizlerin de desteğiyle emaneti geri alacağız. Hep birlikte Kumluca'mızı geleceğe taşıyacağız" dedi. Aşırı heyecana bağlı olarak tansiyonu düştüğü belirlenen Torunoğlu, sahneden partililerin yardımıyla indirildi.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...