UEFA G.Saray'a 10 gün mühlet verdi!

UEFA G.Saray'a 10 gün mühlet verdi!

SPOR Haberleri

Bir süre önce UEFA kulüp lisansının risk altında olduğunu duyurduğu Galatasaray için korkulan oldu.

UEFA Finansal Fair- Play (FFP) kuralları çerçevesinde risk altında bulunarak "hesaplarının yerinde incelenmesine" kararı verilen Galatasaray bugün UEFA'dan gelen yazıyla şoka uğradı. O şok incelemenin ardından UEFA bugün bir yazıyla Şubat ayında yapılan incelemenin sonucunu sarı-kırmızılı kulübe bildirdi.
En geç 10 Nisan 2014 gününe kadar...
Gönderilen bu yazıda yapılan bu inceleme sonrası Galatasaray kulübünün hesaplarında UEFA Kulüp Lisans mali kriterler içinde yer alan denk bütçe şartlarına aykırılık tespit edildiği, kulüp hakkında soruşturma başlatıldığı ve kulübün en geç 10 Nisan 2014 gününe kadar savunma vermesini talep ettiği ortaya çıktı.
Bursaspor'da aynı süreçte
UEFA'nın Galatasarayla birlikte Bursaspor kulübü hakkında da soruşturma başlatarak yeşil-beyazlı külüptende aynı süre içinde savunma istediği öğrenildi.
İki kulüpte şokta!
UEFA hem kulüplere hem de Türkiye Futbol Federasyonuna gönderdiği bilgilendirme yazısında Galatasaray ve Bursaspor kulüplerine UEFA kulüp lisans için 10 Nisan'a kadar süre tanıması kulüpleri şoka uğrattı.
Sarı-kırmızılı kulübün UEFA Kulüp Lisans kriterleri açısından denetimden geçen malı tabloları konusunda bu sabah KAP'a bilgilendirme yapmasının nedenininde UEFA'dan sabah saatlerinde gelen yazı olduğu öğrenildi.


SPORX
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...