Galatasaray'da fırtına öncesi sessizlik

Galatasaray'da fırtına öncesi sessizlik

SPOR Haberleri

Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Galatasaray'da gözler derbiye çevrildi

Fenerbahçe'yle Arena'da oynanacak karşılaşmada alınacak sonuç başta Mancini olmak üzere birçok oyuncunun, hatta yönetimin gidişatını belirleyecek.Galatasaray'da adeta ağızları bıçak açmıyor. Ligdeki Kayseri mağlubiyeti ile lider Fenerbahçe'nin 13 puan arkasına düşen, Türkiye Kupası'nda da Bursa ile berabere kalarak tur şansını zora sokan sarı-kırmızılılarda gözler hafta sonu oynanacak derbiye ve yapılacak Olağan Mali Kongre'ye çevrildi. Mart ayında neredeyse yüzü hiç gülmeyen Başkan Ünal Aysal, taraftarların derbide olay çıkarmasından ve sahalarının ilk defa kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmasından çekiniyor. Aysal bir yandan da derbiden 1 gün önce yapılacak kongrede muhalif isimlerin erken seçim kulislerine de göğüs germeye çalışıyor. Galatasaray'da derbi kaybedilirse Aysal Florya'da adeta kıyım yapacak. Cuma günü Mancini ve futbolcularla bir araya gelecek olan başkan toplantı yapacak.

Mali Kongre heyecanı

Başkan Ünal Aysal cumartesi günü yapılacak olan Mali Kongre sonrası projelerini kongre üyelerine anlatacak. Profesyonelleşme ve tesisleşmenin yanı sıra birçok alandaki projelerini tanıtacak olan tecrübeli başkan, kongre üyelerinin seçim konusunda ısrarcı olmaları halinde yepyeni bir kadro ile yola devam edecek. Ertesi gün oynanacak olan derbinin sonucu ise bazı profesyoneller için yolun sonu demek olabilir. Mancini'nin geleceği ise büyük ölçüde bu maça bağlı…


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...