Yekta: Terim hücumcu, Mancini savunmacı

Yekta: Terim hücumcu, Mancini savunmacı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da son dönemde Mancini'nin vazgeçilmezlerinden olan Yekta Kurtuluş, kulübün dergisine samimi açıklamalar yaptı.

Sezonun 5. haftasında Fatih Terim'in takımdan ayrılması ile ilgili olarak, "Hocanın değişmesi bizi ister istemez etkiledi. Bir de deplasman fobisi var sezon başından beri bizi yalnız bırakmayan. Bu sezonu etkileyen şeylerden belki de en önemlisi buydu. Ama son ana kadar yapabileceğimizin en iyisinin peşinde olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Mancini-Terim kıyaslamasıyla ilgili olarak Yekta, "Bir tarafta tamamen hücumu düşünen bir antrenör vardı, Fatih Hoca ile devamlı olarak hücum oynamayı hedefliyorduk, anlayışımız buydu. Diğer tarafta daha çok futbolun savunma yönünü düşünen bir antrenörle çalışmaya başladık. Adaptasyonu kolay olmadı, hatta biraz zor oldu" dedi. nbsp;

"MİLLİ TAKIMIN HALİ ORTADA"
Yabancı sınırlamasına dikkat çeken Yekta Kurtuluş, "Bu yabancı sınırı arttığından beri milli takımın hali ortada. Bu kaçırdığımız kaçıncı turnuva oldu? Yabancı hayranlığından dolayı önü tıkanan ve forma giyemeyen arkadaşlarımız var" görüşünü savundu. nbsp;


Hagi derbide nbsp;Arena'da
G.Saray'ın efsanelerinden Gheorghe Hagi, 6 Nisan Pazar günü oynanacak olan G.Saray-F.Bahçe maçında tribünde olacak. Arena'daki her maç öncesi bir efsanesini anan sarı-kırmızılı yönetim, Rumen yıldıza derbi öncesinde taraftarların önünde plaket verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...