Galatasaray'dan o futbolcuya büyük teklif!

Galatasaray'dan o futbolcuya büyük teklif!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği bonservisi Arsenal'de olan Kosta Rika'lı golcüye teklifte bulunduğu ifade edildi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Türk Telekom Arena'da oynanacak derbi öncesi nefesler tutulurken iki ezeli rakip yeşil sahalardan önce transferde karşı karşıya geldi. İngiliz basını, Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu Joel Campbell'a sarı-kırmızılı ekibin talip olduğunu yazdı. Haber 'Footballdirectnews' adlı internet sitesinde yer alırken, Galatasaray'ın Arsenal'in oyuncusu olan ancak bu sezon kiralık olarak Olympiakos'ta forma giyen 21 yaşındaki golcü için çok istekli olduğu belirtildi. Devre arasından bu yana Fenerbahçe ile anılan Kosta Rikalı forvet için kıyasıya bir rekabet yaşanacağı ifade edildi.


Değeri 5 milyon euro
İngiliz basını, Arsenal'in menajeri Arsene Wenger'in Joel Campbell'ın takıma dönüp dönmeyeceği konusunda açıklama yapmadığını ve bu yüzden Kosta Rikalı genç yıldızın, Galatasaray ya da Fenerbahçe'den gelen teklifleri değerlendirebileceğini duyurdu. Joel Campbell'a 5 milyon euro değer biçilirken Arsenal'in iyi bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun gitmesine onay vereceği de vurgulandı. 2011 sezonunda Kosta Rika'dan transfer edilen ve Lorient, Betis gibi takımlara gönderilen futbolcu bu sezon Olympiakos'ta oynadı ve attığı gollerle adından söz ettirmeyi başardı. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...