Trabzonspor Tahkim kararına memnun

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor Tahkim kararına memnun

SPOR Haberleri  / DHA

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe maçında verdiği cezayı 3 indirmesi Trabzonspor yönetimini memnun etti.

Trabzonspor yönetimi bu karardan memnun olurken, yerel medya maçın tekrar edilmesi gerektiğini öne sürdü.
SÜRPRİZ DEĞİL
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Fenerbahçe maçında çıkan olaylardan dolayı verdiği 5 maçlık cezanın 3'e indirmesi konusunu değerlendiren Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yeni kararın sürpriz olmadığını vurgularken şunları söyledi:
"ADALET YERİNİ BULDU, DİYEBİLİRİZ"
"Avni Aker'de yaşananlardan daha kötülerinin olduğu maçlarda daha az ceza verilmişti. Şimdi, (Adalet yerini buldu) diyebiliriz. Ancak Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarında da kötü tezahüratlar nedeniyle toplamda 2 maç daha ceza almıştık. Bu cezalardan birisini çektik. Şimdi 4 maç cezamız var. Bu da gelecek sezon bir maçımızı yine seyircisiz oynayacağız anlamına geliyor. Taraftarlara kavuşma süremizin uzaması bizi üzdü."
BOURCEANU'DAN MÜJDE
Sakat olduğu için son 2 maçta oynayamayan Romen futbolcu Bourceanu'nun pazartesi akşamı oynanacak Gençlerbirliği maçına yetişecebileceği bildirildi. Sağlık ekibinin tedavi programıyla topla çalışmalara başlayan Bourceanu, teknik sorumlu Hami Mandıralı ile görüşerek, "Kendimi iyi hissediyorum. Maç gününe kadar da tamamen iyileşeceğimi düşünüyorum. Sizden formayı istiyorum" dedi. Mandıralı'nın da perşembe günü İstanbul'da evlenen Zokora'nın yokluğunda Romen oyuncuya formayı verebileceği belirtildi.
YEREL GAZETELER "SUS PAYI" nbsp;
Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler ise nbsp;Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza indirme kararının olumlu ama yeterli olmadığını öne sürdü. nbsp;Gazeteler, Fenerbahçe maçının tekrar edilmesi gerektiğine iddia ettiler. Karadeniz Gazetesi, "Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un ağzına bir parmak bal çaldı; Yetmez" ve "Bu indirimi yeterli bulmayan camia derbi maçının tekrarını istedi" başlıklarını attı. Kuzey Ekspres Gazetesi, haberi, "Tahkim şaşırttı" başlığıyla yayınlandı, Taka Gazetesi ise, "2 maçlık sus payı" başlığını kullandı. Günebakış Gazetesi ise kararın memnuniyet verici olduğunu vurguladı, "Trabzon için de adalet varmış!" başlığını kullandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...