Fenerbahçe'den o iddialara sert cevap!

Fenerbahçe'den o iddialara sert cevap!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın derbi için söylediği iddia edilen sözler sarı-lacivertli kulüp tarafından yalanlandı.

Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklama ile, Aziz Yıldırım'ın derbi için "En kolay maçımız" gibi bir sözü olmadığını belirterek Fotomaç ve Eurosport'a kınama mesajı gönderdi.


İşte o açıklama...
"Bugünkü Fotomaç Gazetesi'nde "En kolay maçımız" başlığıyla yayınlanan haberde; Başkanımızın da katıldığı akşam yemeğinde, hocamız ve futbolcularımızın ağzından olduğu iddia edilen derbiye ilişkin bir takım asılsız, tahrik edici söylemler yer almaktadır.
Bu ifadelerin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. Fotomaç Gazetesi'ni ve gerçek dışı bu haberi sayfalarına taşıyan Eurosport internet sitesini kınıyor; Derbi öncesi gazete ve internet sitelerinde yer alan ahlak dışı haberlere itibar edilmemesini, Kamuoyundan rica ediyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...